4 decembrie 2021, 3:03

Schimbări pentru stewardese. Uniforma cu tocuri, înlocuită cu o ținută lejeră

Stewardesele vor scăpa de tocuri şi de fustele tip creion.

Compania aeriană SkyUp Airlines din Ucraina, în urma unui feedback primit de la personalul său de zbor, a decis să schimbe uniformele utilizate cu unele mai lejere.

Noua uniformă pentru femei va include un costum portocaliu lejer cu pantaloni şi eşarfă de mătase, realizate de mărci ucrainene, şi pantofi sport Nike, albi. Cămăşile urmând să fie înlocuite cu tricouri albe.

Pantofii cu toc arată frumos, nu contest, dar picioarele au de suferit şi se umflă până la încheierea zborului. Pantofii sport sunt foarte frumoşi„, a declarat o însoţitoare de zbor, conform ziare.com.

Dacă, Doamne fereşte, un echipaj trebuie să efectueze o aterizare în apă şi o evacuare, tocurile pot deteriora scara şi nu ar fi foarte confortabil să înoţi în fustă„.

Și uniforma bărbaților va fi schimbată, urmând ca un costum lejer să înlocuiască vesta, iar un tricou va fi purtat în loc de cămaşă, în combinaţie cu pantofi sport Nike negri.

Dacă întreaga lume şi toate „fashionistele” poartă pantofi sport, de ce să nu-i aducem în aviaţie?”, a adăugat o altă însoţitoare de zbor.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.