15 iulie 2024, 23:40

Știai că azi, 27 iunie, sărbătorim Ziua Mondială a Pescuitului. Tu cum petreci

Ziua de 27 iunie marchează Ziua Mondială a Pescuitului, inițiativă lansată în anul 1984 la Conferința Internațională pentru Reglementare și Dezvoltare a Pescuitului găzduită de Roma.

Acest eveniment este un bun prilej pentru a demara diverse acțiuni pe această tema, motiv pentru care, anul, mai multe țări organizează concursuri de pescuit sau dezbateri despre pescuitul responsabil.

Tu cum sărbătorești azi? Dacă nu ai nicio idee despre cum ar trebui să se desfășoare o zi cu și despre pescuit, mai jos vei găsi câteva idei care te-ar putea ajuta:

  • Varianta pentru care optează cu toții este chiar pescuitul, așa că dacă această activitate se află printre preferatele tale, fă-ți bagajul în care să ai momeala și undițele și pleacă dis de dimineață la baltă, râu, sau oricare alt loc de pescuit.

Pentru a-ți ocupa timpul în liniște (ca să nu sperii prada), îți poți aduce o carte din care să citești cât timp aștepți să tragă peștele.

Sursa: pexels.com

  • O altă opțiune constă în mersul la pescuit cu prietenii, doar pentru distracție. Vă puteți amenaja frumos câteva corturi, să încingeți focul și să dați drumul la grătarul pe care, desigur veți pune pește.

Sursa: komando.com

  • Dacă vreți ceva mai elegant, care nu necesită prea mare deranjul, un restaurant pescăresc este cea mai bună alegere, sau dacă vreți să ieșiți din rutina zilnică, puteți da chiar o fugă și să mâncați cina pe malul mării.

Sursa: auticamagazine.ro

  • Iar o ultimă sugestie, care cu siguranță ar fi și cea mai reușită alegere, este legată de o mini vacanță în Delta Dunării, unde, pe lângă faptul că veți pescui alături de profesioniști, veți putea vizita satele pescărești și unele din zonele cele mai frumoase ale naturii oferite României.

Sursa: pescuitsinatura.ro

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol