27 februarie 2021, 2:27

Street Delivery – eveniment manifest în Bucuresti

Pasionații de Street Delivery vor avea parte de o ediție specială a evenimentului anul acesta. În weekendul 3-5 iulie, conceptul este gândit sub forma unui puzzle de proiecte pe străzile Bucureștiului.

Vor fi proiecții de film pe acoperișuri, murale prin cartiere, concerte în grădini, vernisaje de artă în scări de bloc și alte forme de manifestări civice.

Sunt peste 40 de proiecte care au loc în București, împărțite pe patru categorii: activare urbană, cultură participativă, intervenții artistice și apropiere comunitară.

S-au luat în calcul măsurile de siguranță împotriva coronavirus, pentru a evita răspândirea. Ziduri precum cele din Piața Chibrit, Griviței, gangul de pe Câmpineanu și multe altele vor fi readuse la viață de artiști.

Lista completă a proiectelor participante este disponibilă pe site-ul https://street.delivery/ , iar zonele activate în cadrul evenimentului pot fi localizate pe harta: https://bit.ly/2YIi0Vb .

Proiectele vor putea fi urmărite și pe paginile de Facebook și Instagram ale Street Delivery București, într-un program special de transmisiuni live, potrivit romaniapozitiva.ro.

Sursă foto: romaniapozitiva.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.