17 iulie 2024, 16:15

„STUDENT DE 10” îi premiază pe studenții cu rezultate excepționale cu acces gratuit la cele mai festivaluri – UNTOLD și NEVERSEA

Festivalurile UNTOLD și Neversea sunt și anul acesta alături de studenții de 10 din România oferindu-le experiențe memorabile în cadrul celei de-a treia ediții a campaniei “Student de 10”.

Campania care susține performanța în educație, este susținută de Kaufland România și va premia studenții de la universitățile de stat care trec sesiunea de vară cu nota 10 cu acces gratuit la UNTOLD sau Neversea.

Toți cei care au trecut cu brio de sesiunea din vară vor putea achiziționa abonamentele la festivaluri la un preț special cu 40 de euro discount.

Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD Universe:

Student de 10” este o campanie dedicată tinerilor care se remarcă prin rezultate academice deosebite. Este un moment în care răsplătim excelența și performanța în educație, oferindu-le absolvenților de top experiențe de neuitat. Cei care reușesc să obțină nota maximă la sesiune vor avea ocazia să trăiască magia unor evenimente muzicale de talie mondială, UNTOLD și Neversea. Această inițiativă confirmă angajamentul nostru de a susține și încuraja tinerii să aspire la performanță, recunoscând eforturile lor academice prin experiențe memorabile. Campania nu doar că promovează valorile educației și dedicării, dar și oferă tinerilor motivația de a continua să exceleze.”

Absolvenții care doresc să fie răsplătiți pentru performanța lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând link-urile: https://wkf.ms/4ckXexU pentru UNTOLD și https://wkf.ms/45FioVx pentru Neversea.

UNTOLD, festival care ocupă locul 3 la nivel internațional, are loc între 8 și

11 august în Cluj-Napoca. La ediția de anul acesta au fost confirmați cei mai mari artiști și DJ ai lumii: Sam Smith, Swedish House Mafia, Lenny Kravitz, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan, Solomun, Carl Cox, Fisher, Martin Garrix, Zerb și mulți alții.

Neversea, cel mai mare festival de muzică organizat pe o plajă din Europa, a ajuns la cea de-a 6-a ediție. Anul acesta, la festivalul care va avea loc între 4 și 7 iulie în Constanța, vor ajunge peste 100 de artiști naționali și internaționali precum: Maluma, Nick Carter, G-Eazy, Bebe Rexha, Tinie Tempah, DJ Snake, Dimitri Vegas, Sofi Tukker, Steve Aoki, Mahmut Orhan, Salvatore Ganacci, Tujamo și mulți alții.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol