CITIRE

Studiu Booking.com: România este una dintre cele m...

Studiu Booking.com: România este una dintre cele mai primitoare țări din lume

Platforma digitală de călătorie Booking.com a inclus România printre cele mai primitoare țări din lume pe baza opiniilor utilizatorilor săi. Pentru al șaptelea an la rând, Booking oferă o recompensă locațiilor listate în cadrul platformei sale. Anul acesta, peste 750.000 de proprietati din 219 de tari si teritorii au primit un premiu de la Booking.com.

Țările au fost sortate în funcție de cota totală a câștigătorilor evaluărilor pentru 2018 de oaspeți în comparație cu valoarea totală a proprietăților eligibile din țara respectivă. Țările trebuiau să includă o sumă de câștigători mai mare decât media care să fie inclusă pe această listă, adică 4.000 de destinatari sau mai mari. Pentru a fi recunoscut cu un premiu, proprietățile au trebuit să aibă un scor mediu de revizuire de 8,0 sau mai mare, bazat pe cel puțin 5 recenzii la sfârșitul lunii octombrie 2018.

Sursa www.economica.net

Pentru ediția din 2018 a premiilor, Booking.com a acordat câte o distincție pentru 759.845 de proprietăți în 219 de țări și teritorii. În topul celor mai primitoare țări, România a fost listată după țări precum Austria, Cehia, Polonia, Noua Zeelandă și Taiwan și înaintea Ungariei, Irlandei, Serbiei și Greciei.

În același timp, destinațiile cele mai primitoare au fost: Goreme (Turcia), Slunj (Croația), Eluanbi (Taiwan), Niagara pe Lacul Canada, Lacul Tekapo (Noua Zeelandă), Bendigo (Australia) ), Nozawa Onsen (Japonia), Fernando de Noronha (Brazilia) și El Chalten (Argentina), potrivit business-review.eu.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. Doi Viezuri

    14 ianuarie

    Oare cati romani cunosc locatia din imagine?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.