1 decembrie 2021, 2:45

Studiu Yale. Imunitate limitată pentru cei care se îmbolnăvesc de Covid. Persoanele care nu s-au vaccinat, s-ar putea reinfecta aproape anual

Un studiu făcut de Universitatea Yale din Statele Unite arată că imunitatea dobândită în mod natural (prin boală) nu este suficientă pentru prevenirea pe termen lung a bolii. Oamenii de știință cred că te-ai putea reînbolnăvii …chiar anul urmator.

Studiul a arătat că perioada în care imunitatea naturală ne-ar putea proteja de o reinfectare este relativ scurtă. Hassler relatează că riscul reinfectării este de aproximativ 5% la 3 luni după contractarea virusului. Însă după 17 luni procentul crește la 50%.

„Rezultatele noastre se bazează pe perioadele medii în care imunitatea naturală scade în rândul mai multor indivizi infectați”, afirmă Hayley Hassler cercetător la Yale și coautor al studiului, explicând că „durata pentru fiecare din acei indivizi poate fi mai lungă sau mai scurtă, în funcție de starea sistemului imunitar, imunitatea încrucișată, vârstă și numeroși alți factori”.

Cercetătorii și-au publicat studiul în revista medicală The Lancet.

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

 1. Robert Nicolescu

  28 octombrie

  Studiu sponsorizat de catre cine?
  Daca tot va dati jurnalisti onesti de ce nu investigati putin asa zisa gripa spaniola 1918, cele doua nume din spatele cercetarilor de atunci?!
  1918 – Institutul Rockefeller, cercetator sef insarcinat cu cercetarea? Frederike Gates!!!
  2021 – Cine promoveaza vaccinul ca si unica solutie? …. Bill & Melinda Gates Foundation impreuna cu acelasi Rockefeller Institute.
  Pe bune? Fake news? Cand totul este la vedere fiind distribuiti de marile trusturi media din statele unite?
  De ce nu spuneti adevarul? Sau daca nu il stiti, de ce nu il cautati si va multumiti cu minciuni promovate pe canalele obediente si oficiale ale guvernelor?

 2. Stanciu Adrian

  28 octombrie

  Tradatori de neam si tara, asta sunteti bai nenorocitilor, cenzurati ceea ce nu este in armonie cu ordinele primite de la nenorocitii supusi!
  O sa primiti ceea ce meritati de la Dumnezeu, voi si neamurile voastre!
  Amin.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.