12 august 2020, 6:19

Succes pentru România în Cehia! Tinerii români au câștigat patru medalii de aur la Campionatul European de tenis de masă

Campionatele Europene de tenis de masă de la Ostrava (Cehia) au fost cucerite de România. Patru medalii de aur, două de argint şi două de bronz au fost câștigate de juniori.

Medalia de aur la simplu feminin a fost câștigată de Elena Zaharia, Darius Movileanu este medaliat cu aur în proba de simplu masculin, perechea Iulian Chiriţă și Eduard Ionescu a cucerit aurul la dublu, iar Elena Zaharia a mai cucerit o medalie de aur, la dublu cadete, alături de Prithika Pavade (Franţa).

Echipa de cadeţi a României, compusă din Andrei Tomică, Eduard Ionescu, Darius Movileanu, Iulian Chiriţă (antrenor Emilian Bulbuc) a obţinut medaliile de argint, în timp ce echipa de cadete, alcătuită din Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan, Adela Strună şi Bianca Mei-Roşu (antrenor Marian Filipaş), a luat bronzul.

Bilanţul delegaţiei României a fost completat de medalia de bronz obţinută la cadeţi dublu mixt de Darius Movileanu şi Ioana Sîngeorzan, prezintă agerpres.ro.

Echipa de junioare, alcătuită din Tania Plăian, Camelia Mitrofan, Luiza Popescu şi Denisa Urîtu (antrenor Petre Arnăutu), s-a clasat pe locul 5, iar cea de juniori, compusă din Darius Toma, Mihai Nemaciuc, Matei Dumitrescu şi Andrei Istrate (antrenor Mădălin Ionaşcu), a încheiat pe 19.

Cel mai bun rezultat al juniorilor la individual a fost reuşit de perechea Tania Plăianâ și Camelia Mitrofan, care a atins sferturile la dublu junioare.

sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.