CITIRE

Summer Well 2018: Află ce surprize ți-au pregătit ...

Summer Well 2018: Află ce surprize ți-au pregătit organizatorii

Festivalul Summer Well 2018 își va aștepta fanii în weekendul 10 – 12 august pe Domeniul Știrbey. Pentru o bună desfășurare a evenimentului, organizatorii au transmis programul concertelor pe ore, precum și alte informații utile privind zona de camping și regulile de acces.

Cea de a opta ediție a festivalului debutează cu un picnic nocturn (Night Picnic), unde pasionații de muzică vor asista la un concert al Orchestrei Simfonice București și la un spectacol oferit de Rhye.

Seria de invitaţi speciali îi include pe cei de la Lantern Company, din Liverpool, care, vineri şi sâmbătă, vor avea un spectacol de lumini şi culori, marcat de instalaţiile senzaţionale, sub formă de creaturi supradimensionate luminoase.

Şi în acest an, Summer Well reuneşte nume mari ale scenei muzicale internaţionale, cu nouă artişti prezenţi pentru prima dată în România, pregătiţi să ofere publicului concerte unice. Printre cei care vor experimenta pentru prima dată vibraţia publicului românesc se numără Justice, The Kooks, Kodaline, Cigarettes After Sex, Sofi Tukker, Oscar And The Wolf, Tom Grennan, HMLTD şi Isaac Gracie.

O nouă scenă, Red Bull Music Stage, îi aduce la Summer Well pe Lady Leshurr şi proiectul Culese din Cartier. Duminică, pe această scenă este programată o producţie specială şi un mix senzațional de artişti. Proiectul Culese din Cartier prezintă #Totsatu’, care îi reuneşte pe Subcarpaţi, Cred Că Sunt Extraterestru, Fraţii Grimme, Fantome, Basska, Argatu’ şi Moş Martin, Celula de Criză şi Hanu’ cu Bragă.

Pentru prima dată zona de camping este situată în interiorul Domeniului Ştirbey. Camping-ul se deschide vineri, la ora 12.00, şi se va închide luni, la ora 12.00, arată organizatorii, conform mediafax.ro.

Sursa cancan.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.