4 iunie 2023, 16:28

Supercupa României, duelul învingătoarelor! Vezi cum poți procura bilet la meciul dintre CFR Cluj și FC Viitorul

CFR Cluj și FC Viitorul deschid noul sezon cu duelul din Supercupa României. Partida are loc sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Biletele pentru Supercupa României sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţurile sunt de 15 lei la peluze şi 30 lei la tribune, iar la VIP, un loc costă 200 de lei.

Prin varianta print-at-home, suporterii își pot printa singuri biletele, fără costurile aferente livrării biletelor. În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.

Organizatorii meciului vor pune la dispoziție o zonă amenajată special pentru familiile cu copii. Pentru accesul în Family Zone (tribuna 2) există următoarele pachete cu reduceri: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii.

Accesul copiilor pe stadion este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de un adult. Pentru fiecare copil va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porţile de acces ale stadionului. Fiecare persoană poate cumpăra maximum patru bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data şi locul naşterii ale titularului vor fi inscripţionate pe toate).

În cazul modificării titularului sau a corectării unor date imprimate, tichetele vor putea fi preschimbate la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12.00 – 20.00.

În cazul în care doriți să achiziționați bilete de la caseria stadionului, acestea vor fi disponibile, potrivit următorul program:

1-5 iulie: între 12:00 şi 19:00

6 iulie: între 12:00 şi 20:00

FOTO cover stiri.botosani.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol