CITIRE

Surpriza din carte: gestul unei voluntare la un tâ...

Surpriza din carte: gestul unei voluntare la un târg după ce a găsit 4.000 de dolari

O voluntară la un târg de carte din Arizona a dat peste o descoperire surprinzătoare la târg de carte organizat de Asociaţia de Voluntari din Phoenix. Într-o carte erau ascunşi 4.000 de dolari în numerar, pe care i-a găsit chiar în momentul în care se pregătea să arunce cartea la gunoi. Însă, când a vrut să mai arunce o privire asupra copiei uzate a cărții „The Decline and Fall of the Roman Empire”, atunci când a obersevat ceva neobişnuit. „Am răsfoit rapid cartea şi am văzut imediat că cineva tăiase paginile pentru a face o gaură în mijlocul ei”, declară McAllister pentru postul de ştiri KPNX.

Femeia a găsit o „mână de bani” în carte. „Iniţial, am crezut că erau bani de la jocul Monopoly”, spune aceasta. „Am inspectat mai bine şi am realizat că sunt bani cât se poate de reali”, continuă McAllister.

Aceasta spune că datele de contact ale fostului proprietar erau scrise în interiorul cărţii, aşă că a putut să returneze banii familiei.

Cathy McAllister spune că fiica proprietarului a fost şocată. „L-a întrebat dacă a mai făcut aşa ceva şi cu alte cărţi”, spune McAllister. „Sunt sigură că după ce s-au întors acasă au verificat fiecare carte din locuinţă”, adaugă aceasta.

 McAllister spune că la târgul de carte, care este organizat anual şi strânge fonduri pentru numeroase organizaţii caritabile locale, au mai fost găsite sume de bani. „Se mai întâmplă din când în când. Fie un dolar, sau o bancnotă de 20 de dolari, dar suma aceasta a fost cu totul deosebită”, spune femeia.

Sursă: www.mediafax.ro

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.