5 martie 2024, 15:21

SURSE. Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, Bogdan Stamatoiu, în stare gravă după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, Bogdan Stamatoiu, este în stare gravă după ce, miercuri seara, a intrat cu mașina într-un stâlp de înaltă tensiune, potrivit surselor G4Media.ro.

Acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Deocamdată, nu se cunosc cauzele producerii accidentului.

Poliția județului Ilfov a anunțat producerea accidentului, fără a preciza identitatea șoferului.

Bogdan Stamatoiu a fost transportat în stare gravă la Spitalul Sfântul Pantelimon. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani se afla singur în mașină.

Polițiștii din cadrul IPJ Ilfov spun că iau în calcul toate ipotezele în cazul accidentului rutier, relatează Euronews România, care prezintă și o imagine de la locul accidentului (foto).

Accidentul se crede că a fost provocat intenționat de jurnalistul de la Gsp.ro, el intrând cu autoturismul într-un stâlp de înaltă tensiune. Potrivit unor declarații ale poliției, citate de Antena 3, mașina ar fi avut o viteză de peste 150 de kilometri pe oră în momentul impactului.

Sursa foto: Euronews România


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol