3 septembrie 2023, 14:49

Țara arde, doamna N se piaptănă! Soția lui Benjamin Netanyahu a fost sechestrată într-un coafor de protestatari

Victimă colaterală sau povestire amuzantă? Poate puțin din fiecare. Soţia premierului israelian Benjamin Netanyahu a trebuit să stea câteva ore într-un coafor după ce demonstranții antiguvernamentali au blocat-o acolo.

Conform Jerusalem Post, soția premierului a trebuit să aștepte cel puțin trei ore înainte de a fi evacuată.

Miercuri, după o zi plină de proteste, când lucrurile păreau a se mai calma, demonstranții au aflat că că Sara Netanyahu se tundea într-un coafor din oraş şi au început să se strângă acolo. Sara Netanyahu a fost cândva supranumită de media ”Ceaușeasca Israelului”.

Agenţi de poliţie s-au deplasat la faţa locului pentru a-i împrăştia pe manifestanţi şi a-i îndepărta de zonă şi, după câteva ore, un grup numeros de poliţişti a reuşit să-i disperseze pe manifestanţi şi s-o evacueze pe soţia premierului.

Incidentul s-a produs pe fondul protestelor naţionale împotriva guvernului israelian şi a planului său de reformă judiciară. În timpul protestelor s-au înregistrat şi ciocniri cu poliţia, care a arestat 40 de persoane doar la Tel Aviv. În total, în țară au fost făcute 70 de arestări.

Sursa – Time of Israel


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol