22 mai 2024, 8:58

Târgul de carieră revine în București. Ce salarii oferă angajatorii

Pe 5-6 aprilie la Sala Palatului are loc cel mai mare târg de carieră Angajatori de TOP. Evenimentul din această primăvară înregistrează peste 6000 de oportunități de carieră oferite de 130 de companii participante. Angajatori de TOP le propune candidaților un nou concept. Pentru 2 zile, cei care sunt în căutarea unui job pot vizită Orașul Joburilor, destinația care îi aduce mai aproape de a obține jobul dorit.

Standurile celor 130 de angajatori sunt obiectivele turistice unde pot află informații despre cele peste 6000 de joburi în București, programe de internship sau management trainee la care pot aplică. În plus, vizitatorii evenimentului pot participa la zeci de skillshop-uri și conferințe.

Pasionații de IT au posibilitatea să participe la o serie de sesiuni tehnice – techtalks-uri, pe subiecte precum: Java, Emerging Technologies, Smart Everything sau Testare; să învețe din cele mai interactive studii de caz de pe piață locală și internațională din industria IT&C. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate.

Care sunt companiile cu cele mai multe joburi deschise? 

Ediția această Angajatori de TOP înregistrează un record al numărului de joburideschise de companiile participante. Din informațiile primite de la reprezentanții companiilor, pe 5-6 aprilie, la Sala Palatului vor fi companii care au și peste 400 de joburi deschise. În total vor fi peste 6000 de oportunități de carieră în domenii extrem de variate.

La capitolul salarii oferite, tipul jobului, nivelul de experiență, industria în care activează angajatorul sunt câteva dintre aspectele care pot influență remunerația oferită. Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor oferă salarii cuprinse în intervalul 300-400 de euro, iar pentru pozițiile entry-level cele mai multe companii oferă salarii în intervalul 400-500 de euro. În ceea ce privește joburile care se adresează specialiștilor cu nivel mediu de experiență, companiile oferă salarii în intervalul 700-1.000 de euro, iar pentru pozițiile dedicate candidaților cu nivel senior, salariile variază în jurul sumei de 1.500 de euro și pot ajunge la peste 2.000 de euro, potrivit Wall Street.

Pasionații de IT au posibilitatea să participe la o serie de sesiuni tehnice – techtalks-uri, pe subiecte precum: Java, Emerging Technologies, Smart Everything sau Testare; să învețe din cele mai interactive studii de caz de pe piață locală și internațională din industria IT&C; să interacționeze cu specialiști în dezvoltare software, AI, IOT, mobile applications, telecom, embedded software sau cloud. Participarea este gratuită.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol