10 decembrie 2023, 19:14

Târgul de Carte Gaudeamus va poposi și la Timișoara

Între 1 și 5 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara va poposi Caravana Gaudeamus. Aceasta va fi ediția cu numărul 13 a târgului de carte.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc la 1 noiembrie, începând cu ora 14.00. Programul de vizitare va fi zilnic, între orele 10.00 și 20.00, iar accesul publicului este liber.

Evenimentul este organizat de Radio România, care împlinește în 1 noiembrie 95 de ani de existență neîntreruptă.

Gaudeamus este cel mai citit târg de carte din țară, iar în perioada 1-5 noiembrie, târgul reunește 40 de participanți. Este vorba despre edituri, agenții de difuzare de carte românească și străină, producători și distribuitori de jocuri educaționale și muzică.

Toate acestea le propun vizitatorilor cele mai recente apariții editoriale, best seller-uri și titluri în curs de afirmare, oferte și pachete speciale.

Cele 12 evenimente din programul târgului – lansări și prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri – vor oferi vizitatorilor târgului prilejul de a se întâlni cu cei mai cunoscuți și mai îndrăgiți scriitori timișoreni.

Prin intermediul standurilor virtuale, „oglinda” târgului desfășurat în formatul clasic și al evenimentelor transmise live, Gaudeamus va oferi și celor care nu vor fi prezenți în Timișoara în acest interval prilejul de a participa online la ediția 2023.

Pentru program, click aici


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol