28 mai 2020, 7:45

Târgul de Crăciun de la Sibiu se deschide MÂINE

A mai rămas doar o zi până la marea deschidere a târgului de Crăciun de la Sibiu. Acest eveniment este posibil mulțumită Asociației Events for Tourism și a fost inaugurat în anul 2007 cu ajutorul Biroului Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schofnagel, în colaborare cu municipalitatea sibiană.

Sursă foto: radioconstanta.ro

Programul de anul acesta este zilnic între orele 10:00 a.m și 22.00 p.m de pe data 16.11.2018 până pe data de 03.01.2019.

Târgul se ține deja în mod tradițional în Piața Mare a Sibiului și pentru prima dată străduțele vor avea denumiri speciale, plus că vor fi proiectate diverse mesaje de sărbători.

Conform organizatorilor sunt amenajate peste 100 de căsuțe și fațadele clădirilor au suferit multe transformări urmând să surprindă prin aspectul de basm conferit ( forme de turtă dulce și multă zăpadă ).

Un element surpriză și nou pentru acest eveniment este amplasarea unui patinoar de 600 de metri pătrați care poate rezista și la temperaturi ridicate de peste 20 grade C, pentru cei entuziasmați este bine de știut că se poate testa încă de mâine dimineață.

Pentru prima dată s-a renunțat la impunătorul brad natural și a fost amplasat în centrul târgului un brad să-i spunem „modern” ( din metal ) de 13 metri înălțime care este ornat cu sute de leduri.

Anul acesta Târgul de Crăciun de la Sibiu ajunge la cea de-a 12- a ediție și conform tradiției este primul din țară. Evenimentul din România este foarte cunoscut atât de cetățenii țării cât și de străini datorită atmosferei și amploarei pe care o câștigă an de an.

Sursă foto: turnulsfatului.ro

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.