CITIRE

Tarifele pentru vizitarea Palatului Parlamentului ...

Tarifele pentru vizitarea Palatului Parlamentului se modifică. Cât va ajunge un tur

Tarifele pentru accesul vizitatorilor în Palatul Parlamentului se vor majora în urma deciziei Biroului permanent al Camerei Deputaților.

Deși această veste nu o să bucure pe cei ce doresc să facă un tur al clădirii în care se află conducerea țării, se pare că vor fi consolați de eliminarea taxe foto/video.

Sursa: facebook.com

Astfel, un tur standard pentru maxim 40 de persoane va costa 40 de lei, în loc de 35 de lei, iar cel care include și vizitarea subsolului a fost majorat de asemenea cu 5 lei, încât de la 40 de lei, se va plăti 45 de lei.

Pe lângă aceste schimbări, a fost introdus și-un tur panoramic al Capitalei de pe terasa Parlamentului, având prețul de 100 lei/persoană adultă.

În aceeași măsură au fost actualizate și prețurile pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, întrucât turul standard care înainte era gratuit, acum va fi taxat cu 10 lei, cu adaosul de 5 lei pentru cei care doresc și vizitarea subsolului.

Sursa: facebook.com

Studenții cu vârstele între 19-26 de ani vor beneficia de un tur standard de 20 de lei, în loc de 18 lei, iar pentru subsol vor plăti 23 de lei, în loc de 19 lei.

Romanialibera.ro informează faptul că printre toate aceste opțiuni, există și un pachet standard pentru un grup de 35 de persoane, unde o persoană va fi taxată cu 40 de lei, cu adăugarea de 5 lei pentru subsol.

Modificările vor intra în vigoare de la data de 1 iulie 2018.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.