Site icon Editia de Dimineata

Te-ai vaccinat cu AstraZeneca? GHINION! Nu ai voie la spectacolele lui Bruce Springsteen!

Vaccinul de la AstraZeneca este  pe lista neagră a multora, dar nimeni nu se aștepta să fie și pe cea a lui Bruce Springsteen. Un precedent care ar putea avea urmări…

În ceea ce poate fi o „avanpremieră” a protocolului post-Covid de pe Broadway, spectacolul lui Bruce Springsteen „Springsteen on Broadway”, a anunțat că membrii publicului vor trebui vaccinați cu un vaccin autorizat de FDA, care exclude serul AstraZeneca.

O politică destinată să provoace discuții şi care se va dovedi fără îndoială dezamăgitoare pentru mulți canadieni și europeni care au primit vaccinul AstraZeneca, comentează Rador.

Producătorii show-ului „Springsteen on Broadway” au anunțat că spectacolul, care va avea premiera pe 26 iunie, fiind primul care va redeschide stagiunea pe Broadway, va permite aceesul în sală exclusiv publicului vaccinat cu seruri autorizate de FDA.

Până în prezent, FDA a autorizat vaccinurile Moderna, Pfizer-BioNTech și Johnson & Johnson.

Alte spectacole de pe Broadway care au anunțat premiere sau reluări, în mare parte începând cu luna septembrie, au indicat că vor urma protocoalele Covid în vigoare la momentul reprezentaţiilor.

Exit mobile version