7 iunie 2022, 13:27

Teatrul din Cartier, pentru al optulea an consecutiv la Sibiu

Artiștii BIS Teatru au pornit de la 1 iunie, pentru al optulea an consecutiv, prin cartierele și împrejurimile Sibiului, în cadrul proiectului „Teatrul din Cartier”, eveniment care se va desfășura anul acesta în perioada 1 – 19 iunie 2022, în cartierele Gușterița și Trei Stejari din Sibiu și în satul Cisnădioara.

Programul ediției din acest an include două ateliere de teatru cu circuit închis, unul pentru copiii din cartierul Gușterița și un al doilea pentru copiii din Satul Copiilor Cisnădie, respectiv pentru seniorii din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Sibiu (Str. George Coșbuc), un spectacol de teatru comunitar și un performance-instalație, ambele regizate de Bogdan Sărătean și un performance cu și de Claudiu Fălămaș, pe texte de Charles Bukowski, în închiderea ediției. „Teatrul din Cartier” este un proiect BIS Teatru, cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

 

PROGRAM TEATRUL DIN CARTIER, EDIȚIA 2022

 

01.06.2022, ora 11:00, Șura Culturală Gușterița

Atelier pentru copiii din cartierul Gușterița, cu Andrada Grosu, Alexandra Roatiș, Shama Leah

 

09.06.2022, ora 16:00, SOS Satul Copiilor Cisnădie și Grădina Bis

Atelier cu circuit închis pentru beneficiari de la SOS Satul Copiilor Cisnădie și de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Sibiu (str. G. Coșbuc)

 

10.06.2022, ora 19:00, Șura Culturală Gușterița

Orașul meu. Un show comunitar cu: Laura Luca, Mihai Alexandru, Andrada Grosu, Claudiu Fălămaș. Așezarea în scenă: Bogdan Sărătean

 

17.06.2022, ora 21:00, Cartier Trei Stejari

Work in progress. (Performance-instalație pe tema migrației). Cu: Claudiu Fălămaș, Shama Leah, Alexandru Romescu. Scenografia: Alexandra Budianu. Video: Alexandru Radu

Punctul de întâlnire: vechiul Complex de deservire TREI STEJARI cunoscut și sub numele Cooperativa Gheata (lângă Grădina BIS, vizavi de Restaurant Sonne, str. Ștefan cel Mare nr. 58)

 

19.06.2022, ora 18:00, Cisnădioara, MoondashArt Garden

Beat Bukowski (teatru, poezie, muzică live), cu Claudiu Fălămaș

Punctul de întâlnire: Cisnădioara Centru (ora 17:30). De aici se va porni într-o drumeție prin pădure până la MOONDASH ART GARDEN, unde va avea loc performance-ul pe texte de Charles Bukowski.

 

Accesul publicului la evenimentele din cadrul proiectului „Teatrul din Cartier” este liber, în limita locurilor disponibile. Recomandăm rezervarea prealabilă a locurilor (prin SMS), la numărul de telefon 0746088049.

 

 

 

 

 

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol