3 octombrie 2023, 7:15

Teatrul Național a suspendat spectacolele. Dacă vremea o permite, se redeschide spațiul în aer liber

Începând de ieri, Teatrul Național I.L.Caragiale a suspendat toate spectacolele programate în interior, în sălile de spectacol.

“În urma Hotărârii nr. 19 din 06.10.2020 a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, anunțăm anularea spectacolelor programate în toate sălile TNB  (Mare, Studio, Pictura, Atelier, Mică) pentru următoarele două săptămâni”, arată un comunicat TNB.

A crescut numărul cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2

“În condițiile în care numărul cazurilor de infectări cu SARS-CoV-2 a crescut foarte mult în ultima săptămână, și tendința este în continuare de creștere, se impune respectarea tuturor măsurilor necesare, comunicate de Direcția de Sănătate Publică, pentru diminuarea riscului de infectare.

Vom reprograma spectacolele anulate în această perioadă începând cu data de 21 octombrie 2020. Asupra calendarului acestor reprogramări vom informa publicul spectator în timp util”.

Intenții

TNB intenționează, de asemenea, ca în măsura în care prognoza meteo o va permite, să se reia și activitatea de spectacole în spațiul AMFITEATRU în aer liber, de pe acoperișul TNB.

Programul de spectacole va fi anunțat de îndată ce va fi definitivat.

Pentru a rămâne informați asupra tuturor modificărilor survenite în programul teatrului consultați Site-ul TNB – www.tnb.ro

Foto: TNB


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol