26 mai 2022, 21:08

Teatrul Odeon deschide vineri stagiunea 2021-2022

După un final de august încărcat, în care spectacolele Teatrului Odeon au fost primite cu bucurie în țară, a venit timpul să deschidă Stagiunea 2021 – 2022 la sediul din Calea Victoriei. Vineri, 17 septembrie, începând cu ora 19:00, Teatrul Odeon invită publicul bucureștean în Sala Majestic, la o „Întâlnire extraordinară cu Angela Gheorghiu. O viață pentru artă.”- Lansare de carte și sesiune de autografe.

Amfitrion: Marina Constantinescu. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, fără a fi necesară o rezervare în prealabil, iar cartea este publicată de Editura Curtea Veche.

În aceeași zi, la ora 19:30, în Sala Studio se va relua după aproape doi ani spectacolul „Persona” de Ingmar Bergman, regia Radu Nica, cu Crina Mureșan în rol principal. Din distribuție mai fac parte Anda SaltelechiIoana Bugarin și Alexandru Papadopol. Traducerea este semnată de Mircea Sorin Rusu, decorul de Tudor Prodan, costumele îi aparțin Cristinei Milea, muzica și sound design-ul sunt compuse de Vlaicu Golcea, video design-ul de Ioana Ilaș Bodale și light design-ul de Andrei Délczeg.

Sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, la Sala Studio, Teatrul Odeon va prezenta, alături de Asociația „Clasic e Fantastic”în cadrul celei de-a XXV-a ediții a Festivalului Internațional „George Enescu”, spectacolele educaționale pentru copii „Copilăria lui Enescu” (sâmbătă, 18 septembrie, ora 18:00) și „Béla Bartók și povestea prințului cioplit în lemn” (duminică, 19 septembrie, ora 11:00). În completarea celor două, duminică, 19 septembrie, ora 18:00, invităm copiii din nou în Sala Studio să ia parte la cel de-al treilea spectacol interactiv, „Copilăria lui Mozart”.

În Sala Majestic sutenți invitați la „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee, regia Alexandru Mâzgăreanu, cu Carmen TănaseAdrian TitieniIoana Mărcoiu și Silvian Vâlcu (sâmbătă, 18 septembrie, ora 19:00) și „Soldatul de ciocolată (sau Armele și omul)” de Bernard Shaw, regia Andrei Șerban (duminică, 19 septembrie, ora 19:00).

Spectacolele se vor desfășura în condiții de siguranță sanitară (dezinfectarea sălii, obligativitatea purtării măştii și a respectării distanţei dintre spectatori etc.), iar capacitatea sălii va fi redusă la 70 %, în conformitate cu reglementările în vigoare.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol