31 august 2023, 15:01

Teatrul Odeon din București anunță deschiderea stagiunii

Teatrul Odeon are privilegiul să deschidă noua stagiune duminica aceasta, 3 septembrie, cu o serie de concerte care fac parte din cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”.

Pentru prima oară de la debutul festivalului avem bucuria de a fi parteneri și de a prezenta publicului, în eleganta Sală Majestic, în fiecare duminică a lunii septembrie, în matineu, patru concerte educative pentru copii și un concert din Seria Orchestrelor Românești, dirijat de Gabriel Bebeșelea.

Singurul concert pentru care se mai găsesc bilete disponibile este Transilvania (Bel)cantans, programat duminică, 10 septembrie, ora 18.00.

Concerte și spectacole

Vineri, 15 septembrie, ora 19.00, după primele trei concerte găzduite în cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”, în SALA MAJESTIC puteți vedea primul spectacol al Stagiunii 2023 – 2024, cea mai recentă premieră a Teatrului Odeon, „Neliniște” de Ivan Vîrîpaev, regia Bobi Pricop, spectacol selectat în ediția din acest an a Festivalului Național de Teatru.

Sâmbătă, 16 septembrie, în Sala Majestic vă invităm la „One Man Aproape Show” cu Pavel Bartoș, o producție Comic Entertainment cu sprijinul Teatrului Odeon, iar duminică, 17 septembrie, la „Rebarbor”, după texte de Alexandru Monciu-Sudinski, regia Alexandru Dabija.

În SALA STUDIO, în cel de-al treilea weekend al lunii septembrie, puteți vedea „Pescărușul” după A.P. Cehov, un spectacol de Andrei și Andreea Grosu și multi-premiatul one-woman show Anda Saltelechi, „Pe jumătate cântec” de Crista Bilciu.

Finalul lunii septembrie anunță cea de-a doua ediție a Festivalului Teatrelor Maghiare Bukfeszt @Odeon, 27 septembrie – 2 octombrie.

Bilete și program

BILETELE au fost puse în vânzare luni, 28 august și se pot achiziționa online, fără comision, direct de pe site-ul teatrului, www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, de luni până duminică, între orele 11.30– 19.00 cu pauză între 14.30 – 15.00.

PROGRAMUL INTEGRAL al Teatrului ODEON poate fi accesat pe site, www.teatrul-odeon.ro, în secțiunea „Program”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol