13 iulie 2020, 8:53

Tehnologia ajunge și în scutecul copiilor. Vezi cum îi ajută pe părinți

Tehnologia ajunge și în scutecul copiilor. Reprezentanţii Pampers au anunţat că pregătesc o linie de scutece „smart”. Scutecele inteligente vor urmări urina unui copil în timpul somnul.

Anul trecut, compania Huggies a iniţiat un concept similar, prin care părinţii primeau un mesaj de alertă atunci când copilul avea scaun, informează CNN, citat de gandul.info.

Gama Lumi, realizată de Pampers, va fi lansată în Statele Unite în toamnă, iar până atunci se află pe lista de aşteptare, în spatele altor produse, precum un senzor de mişcare, situat în faţa scutecului, care ar trebui să asigure o cădere lină.

Scutecele inteligente din gama Lumi vin la pachet cu un dispozitiv de monitorizare a bebeluşului şi cu o rezervă de scutece pentru 10 zile.

Senzorul analizează datele copilului, momentul urinării, pe care îl transmite ulterior unei aplicaţii. Aplicația va afișa una dintre cele trei stări de scutec: uscat, umed, foarte umed. Elementele auxiliare ale gamei Lumi vor fi vândute separat, iar preţurile nu au fost încă stabilite.

sursa foto: arstechnica.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.