22 octombrie 2021, 10:27

Telefoanele pliabile de la Samsung vor costa cel puțin o mie de dolari (VIDEO)

În această săptămână, Samsung a dezvăluit o pereche de dispozitive pliabile noi numite Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3. Datorită progreselor în tehnologia ecranelor, compania a redus prețul dispozitivelor pliabile la aproximativ o mie de dolari, ceea ce înseamnă că un telefon pliabil ar putea concura în cele din urmă cu iPhone 12 Pro.

Primele telefoane pliabile disponibile în comerț au apărut în 2019 și, pe lângă faptul că sunt ridicol de scumpe (aprox. 2.000 de dolari), păreau și experimentale. De atunci, unele dintre problemele cu software-ul au fost eliminate și companiile au găsit modalități de a face aceste dispozitive mai rezistente. Samsung speră că reducerile prețurilor vor putea ajuta la lansarea unei tendințe în lume.

Când este deschis, Z Flip 3 este cu siguranță un telefon mare: are un ecran înalt cu diagonala de 6,7 inch (17 cm), care arată și acționează la fel ca un ecran obișnuit pentru smartphone. Când este pliat, telefonoul devine un mic pătrat care se strecoară în buzunare și poșete fără probleme.

Z Flip 3 are și alte calități, cum ar fi o pereche de camere foto/video în spate de 12 megapixeli și un procesor Qualcomm Snapdragon 888 care ajută telefonul să funcționeze la fel de repede ca unele dintre cele mai scumpe dispozitive Android. Există și un ecran orientat spre exterior de 1,9 inch (5 cm), astfel încât să puteți citi mesajele primite și să vă controlați muzica fără a fi nevoie să deschideți telefonul. Aparatul vine cu suport 5G.

Z Fold 3 costă 1.800 de dolari, deci cu aproximativ 200 de dolari mai puțin decât modelul de anul trecut la lansare. Aparatul este de fapt două gadgeturi într-unul – un telefon și o tabletă mică. Când este închis, acest telefon este absolut enorm. Totuși, are un ecran tactil care se întinde de la o margine la alta, astfel încât să puteți prelua apeluri telefonice, să trimiteți mesaje text sau să pierdeți timp pe Instagram, în același timp.

Când deschideți Z Fold 3, acesta devine o tabletă mică cu un ecran de 7,6 inch (19 cm), foarte bună pentru vizionarea videoclipurilor sau pentru citirea cărților electronice. Să presupunem că trebuie să editați un document: puteți să deschideți Z Fold 3 ca un laptop și să tastați pe o tastatură mare, care ocupă jumătate din ecran. Puteți rula mai multe aplicații una lângă alta pe acel ecran mare.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.