23 octombrie 2021, 23:56

Telenovelă în jurul averii lui Larry King. După opt mariaje și cinci copii, imposibil să nu apară probleme

Larry King este un simbol al jurnalismului. Multe dintre intreviurile sale au ajuns literă de manual. Ceea ce nu se poate spune și despre viața personală a acestuia – demnă de un film. Și, probabil, la un moment dat se va face și acest lucru. Din punctul de vedere a presei tabloide, deja se desfășoară o telenovelă în jurul averii lui Larry King.

Ca să facem un scurt rezumat, Larry King a fost căsătorit de opt ori cu şapte femei şi a avut cinci copii. Lucru  evident complicat în contextul testamentului lăsat de octogenar.

Ei bine, scandalul nu a întârziat să apară.

Telenovelă în jurul averii lui Larry King

Shawn Southwick King este ultima dintre soții (1997-2021), dar cu care se afla în proces de divorț la data decesului omului de presă. Cei doi aveau împreună trei copii.

Văduva jurnalistului american de televiziune Larry King s-a adresat unei instanţe de judecată pentru a contesta testamentul prin care acesta şi-a lăsat moştenire întreaga avere – estimată la 2 milioane de dolari – celor cinci copii ai lui.

Shawn Southwick King  afirmă că renumitul jurnalist avea „o capacitate mintală discutabilă” atunci când a semnat cea mai recentă versiune a testamentului.

Potrivit acelui document semnat în 2019, Larry King a dorit ca „100% din fonduri să fie împărţite în mod egal” între cei cinci copii ai lui.

Văduva jurnalistului mai spune că acel testament scris de mână contrazice un alt testament semnat de Larry King în 2015, în care ea era numită executor al averii soţului ei, scrie BBC.

Doi dintre copiii jurnalistului TV au murit în 2020. Una dintre fiicele lui, Chaia, a murit de cancer pulmonar la vârsta de 51 de ani în iulie 2020, iar unul dintre fiii lui, Andy, a murit în urma unui infarct în august 2020 la vârsta de 65 de ani.

Telenovelă în jurul averii lui Larry King. Averea estimată la 2 milioane de dolari

Lucrurile par a se complica.

Southwick King afirmă că ea şi Larry King erau în continuare apropiați. Și că au continuat să comunice în pofida faptului că erau implicaţi în procedura de divorţ. Și că ar fi fost chiar posibil ca ei doi să se împace.

Fosta soție mai  afirmă că unul dintre fiii ei vitregi, Larry King Jr., a încercat să îşi influenţeze tatăl în ultima parte a vieţii acestuia.

Larry King Jr., fiul jurnalistului din a doua căsătorie a lui, a contraatacat și el. Larry King Jr  afirmă însă că tatăl lui şi Southwick King nu mai formau un cuplu în momentul decesului starului TV.

Mai mult, el a cerut să fie desemnat administrator special al averii tatălui său, care a fost estimată la 2 milioane de dolari.

O audiere la un tribunal din Los Angeles a fost programată pentru sfârşitul lunii februarie. Știți multe filme americane care se termină la tribunal, nu?

Șapte foste soții, cinci copii, un testament

Dar iată și o scurtă cronologie amoroasă a unor mariaje.

FREDA MILLER: 1952-53 Primul mariaj, la vârsta de 18 ani. Un an mai târziu se presupune că a fost anulat, la cererea părinților.

ANNETTE KAYE: 1961 Un mariaj care a durat sub un an, dar a dus la nașterea primului copil.

ALENE AKINS: 1961-63 Primul mariaj alături de Alene, un fost fotomodel Playboy. Cu ocazia aceasta i-a adoptat acesteia copilul, pe Andy.

MICKEY SUTPHIN: 1964-67 Un mariaj de doi ani și un nou copil, Kelly.

ALENE AKINS: 1968-71 Al doilea mariaj alături de Alene. Se naște Chaia, fiica lor.

SHARON LEPORE: 1976-83 O nouă relație, cu o fostă profesoară de matematică.

JULIE ALEXANDER: 1989-92 Julie era femeie de afaceri. Erau deja despărțiți de doi ani când s-a pronunțat, oficial, divorțul.

SHAWN SOUTHWICK: 1997-2019 Cel mai lung mariaj al lui Larry King. Nu înțelegeți că a fost unul fără peripeții. Era să se rupă pe la jumătate, atunci când presa a publicat fotografii ale lui Shawn în compania unuia dintre antrenorii de baseball ai fiului lor.

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.