29 mai 2023, 18:20

Televiziunea Patriarhiei Române a primit butonul de argint de la YouTube

Trinitas TV, televiziunea Patriarhiei Române, a primit butonul de argint de la YouTube pentru depășirea pragului de 100.000 de abonați.

Contul de YouTube al Trinitas TV are în acest moment 125.798 abonați și peste 31.000 de videoclipuri apreciate de aceștia. De la înființare, în decembrie 2015, și până în prezent, canalul a înregistrat 47,8 milioane de vizionări cu o durată de 6,4 milioane de ore, potrivit basilica.ro.

Butonul de argint primit de Trinitas TV de la YouTube

Platforma YouTube acordă distincţii, întrucât „creatorii se implică trup și suflet în videoclipurile lor și suntem onorați să-i sărbătorim când ating pragurile de abonați ale Premiilor pentru creatori”.

YouTube mai oferă creatorilor de conținut video butonul de aur la 1 milion de abonaţi şi butonul de diamant la 10 milioane de abonaţi.

Televiziunea Trinitas TV a fost înfiinţată în octombrie 2007, la iniţiativa Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Prin intermediul acestei televiziuni cultural-religioase, Patriarhia Română informează opinia publică despre evenimentele bisericeşti, lucrarea pastoral-misionară, socială, educaţională şi culturală a Bisericii, aducând în atenţia publicului istoria, cultura şi tezaurul de credinţă şi spiritualitate creştină românească în context european.

Foto credit: Basilica.ro / Raluca Ene

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol