11 iulie 2020, 15:24

Temperaturile se schimbă la 180 de grade. Află cum va fi vremea în următoarele zile

Românii își pot lua adio de la zilele calde de toamnă. De marți, temperaturile din termometre vor scădea semnificativ, ajungând chiar până la – 8 grade Celsius. Schimbarea bruscă a temperaturilor are loc din cauza unui val de aer polar, care va ajunge peste România. Mai mult, se pare că în unele zone, temperaturile vor fi cu 25 mai puțin față de zilele trecute, anunță Digi24

La începutul acestei săptămâni, vremea va fi în continuare frumoasă, urmând ca temperaturile să scadă semnificativ spre finalul acesteia. Maximele vor fi între 15 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei și 24, poate chiar 25 de grade Celsius în sud-vest.

În jumătatea țării se vor aduna nori, iar ploile nu vor întârzia să apară spre mijlocul săptămânii. În celelalte zone pe timpul nopții va reveni ceața.

Răcirea va fi resimțită mai puternic în partea de vest a țării, acolo unde ninsorile își vor face simțită prezența, în special la altitudini mai mari de 1.400 de metri.

Cu toate acestea, meteorologii anunță faptul că de duminică, 3 noiembrie, temperaturile vor reveni din nou la 17 grade în timpul zilei.

Vremea în Capitală

Începând de mâine, vremea se va răcii, iar norii se vor aduna pe cer, încă din timpul nopții. Cu toate acestea, ploile vor fi inexistente miercuri, când temperaturile vor fi de cel mult 11 grade Celsius. Joi, va fi și mai frig, cu toate că soarele va apărea deasupra orașului, iar vineri dimineață vor fi minime de îngheț, mai anunță Digi24

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.