CITIRE

Terapia cu lumină polarizată, metodă revoluționară...

Terapia cu lumină polarizată, metodă revoluționară în domeniul sănătății

Rolul acestui tip de terapie cu lumină polarizată este de a reda elasticitatea pielii, de a regla metabolismul și de a întări sistemul imunitar. Toate acestea au un impact puternic asupra instalării și menținerii stării de bine.

Dacă deja faci mișcare în fiecare zi și ai grijă de organismul tău, dar încă ești în căutarea unei modalități de a scapă de durerile reumatice, poți să încerci revoluționară terapie cu lumina polarizată. Chiar dacă există o multitudine de remedii, la acest moment, în industria medicală, niciuna dintre ele nu substituie mișcarea și viață sănătoasă.

Terapie cu lumina polarizată

Metodă de terapie cu lumina polarizată este un sistem de terapie ce se bazează pe beneficiile oferite de lumina polarizată, care activează capacitatea organismului de autovindecare. Această terapie cu lumina polarizată este considerată una revoluționară la noi în țară, dar, în același timp, și foarte accesibilă. Asta pentru că se poate realiza la tine acasă, în orice moment. Aparatul Active Bio pentru terapie cu lumina polarizată se utilizează de 2 – 3 ori pe zi, la o anumită distanță de corp, timp de 5 – 10 minute.

Lumina este o formă de energie care are proprietăţi asemănătoare undelor: diferenţa dintre diversele culori ale luminii este determinată de lungimea lor de undă.

Sursa adinanecula.ro

Cum funcționează această terapie cu lumina polarizată

Metodă de terapie cu lumina polarizată este considerată o practică a medicinii moderne, care se bazează pe o tehnică inovatoare. Funcționalitatea aparatului constă în efectul pe care îl produce fascicolul de lumina care, penetrand stratul de piele, activează circulația sângelui. Este dovedită importantă circulației sângelui pentru menținerea organismului uman în parametri optimi.

Ei bine, cu ajutorul acestui tip de terapie cu lumina polarizată, circulația sângelui va fi îmbunătățită, spun producătorii aparatului. Cei care îl recomandă vorbesc despre beneficii asupra ameliorării durerilor articulare, reumatismale, a nevralgiilor, fiind o metodă cunoscută și în lumea cosmeticii, în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului tenului, potrivit comunicatedepresa.ro.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.