8 iunie 2023, 6:29

Termoenergetica oprește căldura în București

Termoenergetica nu mai furnizează căldură în București și anunță că de marţi încep procedurile de oprire a furnizării energiei termice.

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă încheierea sezonului de încălzire 2022 – 2023, având în vedere îndeplinirea condiţiilor legale prevăzute de articolul nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 grade Celsius, între orele 20.00 – 06.00”. Astfel, începând cu data de 18 aprilie, vor fi iniţiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul Bucureşti”, transmite compania.

Oprirea agentului termic pentru căldură va fi făcută progresiv.

Reducerea progresivă a temperaturii de livrare oferă posibilitatea de a furniza căldură pe timpul nopţii, în următoarele trei zile, până la stabilizarea temperaturilor exterioare.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol