5 decembrie 2021, 16:51

Thailanda se face parteneră cu Tinder. Ce tip de excursii îi așteaptă pe turiști

Autoritatea turismului din Thailanda a decis să facă un parteneriat cu aplicația de întâlniri Tinder cu scopul de a oferi pachete turistice în scopul creării unui cuplu.

Deși granițele Thailandei sunt deschise turiștilor străini dispuși să-și petreacă carantina într-o cameră de hotel timp de două săptămâni și să plătească pentru o cerere de viză, inițiativa „Călătorie unică” se adresează turiștilor ca o modalitate de a încuraja turismul.

Astfel, Autoritatea pentru Turism din Thailanda (TAT), organismul oficial de călătorie al țării, va planifica nouă itinerarii în întreaga țară și va lansa trei călătorii pilot. Prima, care a început la 20 decembrie, este o croazieră de-a lungul râului Chao Phraya din Bangkok.

Experiența

Experiența de o zi include vizitarea obiectivelor turistice, cina și o discuție a unui expert Feng Shui „care va împărtăși sfaturi despre cum să-i aducă un omagiu lui Buddha și să-i ceară binecuvântări”.

Celelalte două experiențe pilot vor cuprinde o petrecere pe malul mării, un concert la Phuket și o excursie cu trenul la barajul Pa Sak Jolasid din Lopburi, ambele în ianuarie 2021 și pot găzdui până la 50 de persoane fiecare.

Rezervările se pot face prin intermediul site-ului web Sneaksdeal. Aceste experiențe ”vizează călătorii  care preferă să călătorească singuri în diferite destinații din Thailanda”, a declarat guvernatorul TAT, Yuthasak Supasorn, într-un comunicat de presă, potrivit CNN.

Inițiativa „Călătorie unică” este o idee recentă de stimulare a turismului intern pe fondul pandemiei de coronavirus.

Sursă foto: all4travel.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.