CITIRE

Serialul de succes care seamănă cu filmele lui Tar...

Serialul de succes care seamănă cu filmele lui Tarantino

Serialul The End of the F***ing World, difuzat pe Netflix a ajuns la finalul primului sezon după doar opt episoade, iar fanii se întreabă deja dacă va exista o continuare. Serialul se inspiră dintr-un roman scris în anul 2013 de Charles Forsman, însă modul în care acesta a fost adaptat pentru micile ecrane amintește de perioada cinema-ului indie de la începutul anilor ’90.

Apariția incipientă a unuia dintre protagoniști, James, care se autointitulează „psihopat” și a cărui nume este scris inițial cu sânge, amintește și de filmele lui Quentin Tarantino. Totodată atitudinea celuilalt protagonist, o adolescentă rebelă, Alyssa, ne duce cu gândul la filmul lui Oliver Stone, Natural Born Killers.

sursa: thesun.co.uk

Acțiunea începe cu întâlnirea dintre James și Alyssa și decizia ulterioară a acestora de a porni într-o călătorie pentru a scăpa de situația lor parentală. După ce James îi fură mașina tatălui său, cei doi adolescenți declanșează o spirală de evenimente nefericite care aduce polița pe urmele lor. În acest sens, serialul aduce și cu celebrul cuplu Bonnie și Clyde.

sursa: thedailybeast.com

Scris de către Charlie Covell și regizat de Jonathan Entwistle, The End of the F***ing World ne poartă printr-o acțiune neliniară, cu răsturnări de situație la tot pasul. Titlul sugerează că nu vom avea un final de tip happy-end, însă dacă ai răbdare și îl privești cu atenție serialul te va suprinde într-un mod plăcut.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.