27 februarie 2021, 0:22

Therme București ajunge la investiții de 85 milioane de euro

Cel mai mare complex de welness și relaxare, contruit de grupul austriac A-Heat, continuă proiectul de extindere şi înverzire a complexului cu peste 10.000 mp de spaţiu verde. Astfel, Therme București va inaugura două parcuri urbane tematice pe parcursul acestei luni.

Therme Bucuresti este construit pe un areal de 250.000 de metri pătrați, având o suprafață totală de 34.000 mp și o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Centrul găzduiește cea mai mare grădină botanică din România cu peste 800.000 plante.

Parcurile urmează să fie lansate în mai multe etape, două dintre ele în luna august şi un al treilea până la sfârşitul acestui an. Toate cele trei parcuri  au fost proiectate de Sicco de Boer, arhitect olandez născut şi crescut în pepinieră, dintr-o familie de specialişti în creşterea plantelor, el însuşi studiind şi devenind unul dintre cei mai apreciaţi designeri de parcuri-concept la nivel internaţional, conform zf.ro.

Investiția în Therme Bucuresti este realizatî de A-HEAT GROUP AG, concern cu sediul la Viena. Din punct de vedere tehnic și conceptual, Therme București face parte din Grupul Wund, care deține 4 din cele mai de succes proiecte din Europa: Therme Erding, Therme Bad Worishofen, Badeparadies Schwarzwald, Badewelt Sinsheim. Therme București este proiectul cu numărul 5 dezvoltat în grupul WUND.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.