CITIRE

TIFF 2018. Iată ce ți-a pregătit Festivalul Intern...

TIFF 2018. Iată ce ți-a pregătit Festivalul Internaţional de Film Transilvania

TIFF continuă marţi, 29 mai, cu o premieră internaţională „Dacii liberi” care va fi proiectată într-un decor fantastic la Vlaha. În Piaţa Unirii vă aşteaptă un muzical despre mafie, iar la Casa de Cultură a Studenţilor puteţi asculta un concert al unei trupe belgiene, ale căror piese pot fi auzite în coloana sonoră a filmului „Lord of the Rings”, conform adevarul.ro.

Documentarul Dacii liberi / Free Dacians, regizat de Andrei Gorgan şi Monica Lăzurean Gorgan, va fi proiectat, marţi seara, începând cu ora 20.30, în decorul fantastic de la Arkhai Sculpture Park, în satul Vlaha. Seara va fi condimentată de un concert-eveniment susţinut de URMA, formaţia de rock alternativ, originară din Cluj-Napoca.

Sursa www.libertatea.ro

Concertul „The Colorist Orchestra & Emiliana Torrini”

Sunetul hipnotizant al formaţiei belgiene este rezultatul combinaţiei incredibile de instrumente clasice, folosite în moduri neconvenţionale, şi obiecte muzicale neobişnuite. Când acestei combinații i se adaugă vocea Emilianei Torrini, rezultatul nu poate fi altfel decât spectaculos.

Sursa www.othervoices.ie

Adesea comparată cu Bjork, artista de origine islandeză poate fi ascultată şi pe coloana sonoră a unor filme ca The Lord of the Rings, Men, Women & Children sau Tenderness. Colaborarea cu The Colorist Orchestra a rezultat într-un album care trebuie ascultat live măcar o dată în viaţă. În plus, decorul fantastic – o instalaţie din lemn aflată într-o continuă mişcare, transformă show-ul într-o memorabilă poveste audio-vizuală.

„Dragoste şi gloanţe”, film muzical despre mafie

„Dragoste şi gloanţe” rulează de la 21.45 în Piaţa Unirii. Regizată de fraţii Manetti, pelicula face nişte incursiuni necorespunzătoare în limba engleză şi câteva glume afone, care formează împreună un pachet surprinzător de plăcut. Într-adevăr, „Love and Bullets” este cel mai bun film italian primit în acest an în competiţia de la Veneţia, iar cu festivalul ca platformă de lansare, ar trebui să aibă încasări importante.

 


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.