23 ianuarie 2021, 4:04

Time Magazine. Cine va fi „Persoana anului 2020”?

Numeroase personalități fac parte anul acesta din lista de 100 de persoane nominalizate de Time Magazine pentru „Persoana anului 2020”. Scopul topului este de a o desemna pe cea mai influentă din anul care a trecut. Fie că vorbim de o personalitate „pozitivă”, fie de una „negativă”.

Printre canditaţii la premiu se numără Anthony Fauci, despre care mulți cred că ar putea câștiga. Dar și nume din diverse  domenii, muzical sau politic, precum Beyonce și Donald Trump.

Time Magazine. Cine va fi „Persoana anului 2020”

Lista este destul de stufoasă şi oferă o mulţime de opţiuni. Pe ea se află de la artişti precum Beyonce, Billie Eilish, Cardi B şi Bad Bunny până la preşedinţi ca Vladimir Putin, Xi Jinping sau Donald Trump.

Şi tehnologia este bine reprezentată. Printre nominalizaţi se află Eric Yuan (Zoom CEO), Jeff Bezos (CEO Amazon), Jack Ma (fondator AliBaba) sau Mark Zuckerberg, de la Facebook.

Epidemiologul Anthony Fauci posibil să fie anul acesta alegerea celor de la Time.

„Ne confruntăm acum cu o pandemie explozivă, nemaivăzută până acum, în ceea ce priveşte pandemiile şi bolile respiratorii. Cel puţin de mai bine de 100 de ani nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Am servit şase administraţii în Statele Unite şi fac această muncă în poziţia de director al Institutului, de mai bine de 36 de ani”, spunea Anthony Fauci.

Câştigătorul va fi desemnat pe 10 decembrie.

În 2019, premiul a mers la Greta Thunberg, cunoscută pentru activitatea ei împotriva schimbărilor climatice.


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.