18 septembrie 2020, 16:15

Timp de trei zile, București va găzdui cel mai important festival de artă urbană

La sfârșitul săptămânii, între 22 și 24 septembrie are loc în București, la Romexpo, cel mai mai important festival de artă și cultură urbană a acestui an. Acesta este organizat prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție și are intrarea liberă.

Festivalul, aflat la a patra ediție, pregătește o serie de activități spectatorilor, care vor putea lua parte la o serie de concerte, la demonstrații de graffiti și freestyle, acrobații cu skateboard și biciclete și vor putea admira expoziții de artă urbană. De asemenea, nu va lipsi zona gastronomică, ce va desfăta papilele gustative ale curioșilor. Organizatorii anunță și activități surpriză care îi vor bucura pe toți.

Line-up-ul este format din  Wyclef, Dub Pistols, Delinquent Habits,Pete Rock & CL Smooth, Looptroop Rockers și ZiGGi Recado, Culese Din Cartier, Vița de Vie, The Mouse Outfit, Coma, Gojira & Planet H, Grimus,Vlad Dobrescu, DJ Sauce, Prop Dylan, Pistol cu Capse. În toate cele trei zile activitățile Creative Fest încep de la ora 17:00.

Anul trecut, festivalul a avut un mare succes, reunind peste 40.000 de bucureșteni și turiști, iar concertele susținute de REDMAN, DILATED PEOPLES, PATRICE, DUB FX și PROMOE au fost cele mai așteptate momente la Creative Fest 2016. În plus, rampa de sporturi extreme a fost punctul de atracție al amatorilor de senzații tari, unde aceștia au putut urmări adevărate spectacole încărcate cu adrenalină.

Pentru mai multe detalii despre orar, accesați pagina de Facebook a evenimentului sau site-ul oficial Creative Fest.

[Sursă imagine: creativefest.ro]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.