28 mai 2020, 6:26

Tineri care ajută tineri: povestea muzicianului care schimbă destinele celor din jur

Edițiadedimineață.ro se încăpățânează să continue seria poveștilor de succes ale tinerilor care ajută la construirea României prin pași mici, dar cu eforturi mari și despre care este nevoie să cunoaștem mai multe.

Unul dintre acești tineri este Matei Bucur Mihăescu, pianistul care își dedică viața creației și modelării altor persoane motivate. El este membru fondator și președintele Clubului M, forum dedicat persoanelor care doresc să facă performanță și care sunt mânate de profesionalism și talent.

La numai cei 22 de ani, Matei fiind pasionat de muzică, este preocupat de situația altor tineri ca el, talentați, dar care nu au ocazia să se afirme din cauza diferitelor bariere care le stau în cale. Prezent pe scenele diferitelor concerte internaționale încă de la o vârstă fragedă, tânărul compozitor s-a confruntat cu probleme, care de multe ori, i-au fost ușurate de prezența unor oameni care au crezut în el și i-au dat aripi.

Matei Bucur Mihăescu nu regretă alegerea de a rămâne în România pentru a ajuta la construirea unui viitor mai bun pentru el și pentru alți tineri performanți.

Astfel, avem un exemplu viu de performanță, talent și bunăvoință a unui om care a decis să stea drept în fața obstacolelor. Edițiadedimineață.ro vă prezintă povestea lui Matei, muzicianul care și-a construit o misiune din a schimbe destinele tinerilor, conturându-le aripile pentru a putea zbura.

Săptămâna aceasta, omul dimineții este: Matei Bucur Mihăescu.

Susținut de Inventus Research


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. ADRIAN MIREA

    27 septembrie

    Felicitari domnule Mihaescu ,cat si tinerilor colaboratori pentru aceasta initiativa si fie sa dureze cat mai mult !

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.