3 iunie 2020, 0:35

Tinerii dezbat Criza de securitate din Golf. Au început înscrierile la Geopo

Geopolitical and Geostrategical Programme este un proiect gratuit, dedicat tinerilor pasionați de relații internaționale, geopolitică și științe politice.

Aflat la a doua ediție, proiectul își propune să aducă în atenție Criza de securitate din Golf, prin metode interactive și inovatoare de învățare. Proiectul se află sub egida Voluntari pentru Idei și Proiecte, o organizație non-guvernamentală, bazată pe voluntariat și formată exclusiv din studenți care devin membri ai unei comunități.

Geopo urmărește să pună în valoare aceleași valori ca întreaga comunitate International Affairs: spiritul de echipă, profesionalismul, etica, leadership și inițiativa.

Echipa Geopo își propune să sprijine un grup de 25-30 de tineri, interesați de relațiile internaționale, să înțeleagă mai bine dinamica politică, socială și economică din regiunea Golfului. Printre temele și activitățile pe care Geopo și le propune, putem aminti : dinamica regiunii (actorii importanți, relații și tensiuni), războaiele proxy, influențele și interesele externe, viitorul tehnologiei și energiei în Golf, living library pentru prezentarea țărilor din Golf, simularea Nations, ce presupune interacțiunile interstatale.

Proiectul va avea loc în perioada 4-7 aprilie, având ca principal partener Middle East Political and Economic Institute, ce va facilita trainingurile organizate. Formularul de înscriere este deschis până pe data de 26 martie, atât pentru studenții din București, cât și pentru cei din țară:

https://goo.gl/forms/5VHsbxpsKPd6YSh82

Evenimentul Geopo


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.