7 august 2020, 12:45

Tinerii fotbaliști români, aproape de semifinalele Campionatului European. Câți suporteri vor fi alături de România la meciul împotriva Franței

Luni, 24 iunie, începând cu ora 22:00, echipa națională de tineret a României la fotbal întâlnește Franța. Meciul este decisiv pentru calificarea în semifinalele Campionatului European.

Suporterii români, alături de noua Generație de Aur

Potrivit FRF, suporterii români au cumpărat până acum 6.000 bilete pentru meciul România U21- Franța U21. Conform unor estimări făcute de sursele Telekom, alte 4.000 de bilete au fost cumpărate de suporterii români. La meciul României cu Anglia, au fost peste 8.500 de suporteri români în tribune.

„România nu este o surpriză, e o confirmare!”

Selecționerul echipei naționale de tineret a Franței a declarat că nu este surprins de parcursul bun al echipei României. „Pentru mine, România nu este o surpriză, e o confirmare. Am văzut multe din meciurile lor, au avut cea mai bună apărare, acum au demonstrat că sunt şi foarte ofensivi. Cea mai mare ameninţare cred că e Ianis Hagi, jucător cu multă calitate care loveşte mingea bine cu ambele picioare. Vor fi mulţi români în tribune, când mă uitam la meciurile lor de aici vedeam mult galben şi nu era de la soare. Vor fi o prezenţă benefică, ne dorim să jucăm cu un stadion plin.”, a declarat Sylvain Ripoll, conform news.ro.

Calcule pentru calificarea în semifinale

Până acum, în semifinalele Campionatului European s-au calificat Spania și Germania. Pentru celelalte două locuri în semifinale au rămas în cărți România, Franța și Italia. Înaintea jocurilor de astăzi, România şi Franţa au câte 6 puncte, iar cel mai bun rezultat pentru ambele selecţionate este un rezultat de egalitate, caz în care vom asista la o calificare a ambelor echipe, conform estimărilor făcute de prosport.ro.

Foto cover foto: Pontul Zilei


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.