15 iulie 2024, 23:56

Titlurile lunii la Netflix

Câteva zeci de filme intră în februarie pe Netflix, dar cele de mai jos pot fi recomandate “titlurile lunii”. Ce-i drept, sunt interesante.

 

Players – FILM NETFLIX

Vreme de ani de zile, Mack (Gina Rodriguez), o jurnalistă sportivă din New York, și-a perfecționat tacticile de agățat împreună cu Adam (Damon Wayans Jr.), cel mai bun prieten al ei, și gașca lor. Deși le-a adus nenumărate aventuri de-o noapte, respectarea „manualului” lor vine cu un set strict de reguli de bază, dintre care cea mai importantă este că nu poți să îți construiești o relație pornită dintr-un joc.

Când Mack se îndrăgostește pe neașteptate de cea mai recentă țintă a ei, fermecătorul corespondent de război Nick (Tom Ellis), începe să regândească întregul joc. Cum liniile dintre muncă, distracție, prietenie și iubire încep să devină neclare, Mack este nevoită să învețe ce înseamnă să treacă de la simpla acumulare de puncte la păstrarea lor.

Pelicula Jocul atracției, din a cărei distribuție mai fac parte Joel Courtney, Augustus Prew, Liza Koshy, Ego Nwodim și Marin Hinkle, este regizată de Trish Sie după un scenariu de Whit Anderson. Producția este semnată de Ross M. Dinerstein, Marc Platt, Adam Siegel și Ryan Christians.

| Regizat de: Trish Sie

| Scris de: Whit Anderson

| Produs de: Ross M. Dinerstein, Marc Platt, Adam Siegel și Ryan Christians

| Cu: Gina Rodriguez, Damon Wayans Jr., Tom Ellis, Joel Courtney, Augustus Prew, Liza Koshy, Ego Nwodim și Marin Hinkle

DIN 14 FEBRUARIE 2024

 

Avatar: The Last Airbender – SERIAL NETFLIX

Apă. Pământ. Foc. Aer. Cândva, cele patru națiuni trăiau în armonie, cu avatarul, stăpânul celor patru elemente, păstrător al păcii între ele. Totul s-a schimbat când Națiunea Focului i-a atacat și i-a nimicit pe Nomazii Aerului, primul pas în încercarea războinicilor focului de a cuceri lumea. Cum ciclul curent de încarnare a avatarului nu s-a petrecut încă, nori sumbri pun stăpânire asupra lumii. Dar asemeni unui licăr de lumină ce răzbate prin tenebre, speranța se arată când tânărul Aang (Gordon Cormier), ultimul supraviețuitor al neamului lui, se trezește la viață pentru a-și ocupa locul cuvenit de următor avatar.

Însoțit de noii săi prieteni, frații Sokka (Ian Ousley) și Katara (Kiawentiio), membri ai Tribului Apelor din Sud, Aang pornește într-o misiune fantastică, plină de acțiune, pentru a salva lumea și a pune capăt masacrului încrâncenat al Stăpânului Focului, Lordul Ozai (Daniel Dae Kim). Dar cum prințul moștenitor Zuko (Dallas Liu) este hotărât să îi captureze, sarcina lor nu va fi deloc ușoară.

Vor avea nevoie de sprijinul numeroșilor aliați și al personajelor colorate cu care se întâlnesc pe parcurs. Avatar: Ultimul războinic al aerului este o adaptare live-action a îndrăgitului serial de animație Nickelodeon premiat. Albert Kim (Călărețul fără cap, Nikita) este realizatorul, producătorul executiv și scenaristul serialului. Jabbar Raisani (Pierduți în spațiu, Stranger Things) și Michael Goi semnează producția executivă și regia, alături de regizorii Roseanne Liang (care este și ea producător executiv) și Jet Wilkinson. Dan Lin (Marea aventură Lego, Aladdin) și Lindsey Liberatore (Walker) sunt producători executivi din partea Rideback.

| Regizat de: Michael Goi (101, 102), Jabbar Raisani (103, 104), Roseanne Liang (105, 106), Jet Wilkinson (107, 108)

| Scris de: Teleplay de Albert Kim și Michael Dante DiMartino & Bryan Konietzko (101), Joshua Hale Fialkov (102), Christine Boylan (103), Keely MacDonald (104), Gabriel Llanas (105), Teleplay de Emily Kim & Hunter Ries și Bryan Konietzko, fir narativ de Ubah Mohamed și Bryan Konietzko & Michael Dante DiMartino (106), Audrey Wong Kennedy (107), Albert Kim (108)

| Producători executivi: Albert Kim, Jabbar Raisani, Dan Lin, Lindsey Liberatore, Michael Goi

| Cu: Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu, Ken Leung, with Paul Sun-Hyung Lee și Daniel Dae Kim

DIN 22 FEBRUARIE 2024

Formula 1: Drive to Survive: Sezonul 6 – DOCUMENTAR NETFLIX

Piloții, managerii și proprietarii de echipă trăiesc la cote maxime, atât pe circuit, cât și în afara lui în timpul unui sezon de Formula 1 intens disputat.

| Produs de: James Gay-Rees (Amy, Senna) and Paul Martin (Diego Maradona) for Box to Box Films.

DIN 23 FEBRUARIE 2024

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol