21 mai 2024, 0:34

Titlurile lunii pe Netflix

În aprilie, rebelii supraviețuitori se întâlnesc cu armatele nemiloase într-o confruntare finală, la marginea galaxiei. Cu alte cuvinte, luna asta Netflix ți-a pregătit: Rebel Moon — Partea a doua: The Scargiver, continuarea poveștii Korei și a războinicilor supraviețuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori ai Veldt pentru a apăra casa celor ce au pierdut lupta împotriva forțelor Planetei Mamă; Ripley, unde Andrew Scott interpretează un escroc angajat de un bogătaș să călătorească în Italia pentru a încerca să-l convingă pe fiul său vagabond să se întoarcă acasă; Scoop, o relatare din interior a activității jurnalistice tenace, care a dus la obținerea unui interviu cutremurător – infama apariție a prințului Andrew la BBC Newsnight.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Stolen, dramă emoționantă bazată pe fapte reale, o tânără din comunitatea indigenă Sámi din Suedia este pe urma unui ucigaș pentru a-și face dreptate; Dead Boy Detectives, un serial parte din universul Sandman și bazat pe îndrăgita serie de benzi desenate a autorului Neil Gaiman; Our Living World, un serial despre natură narat de Cate Blanchett explorează inteligența, ingeniozitatea și legăturile dintre formele de viață de pe planeta noastră.

În plus, seriile Sex and the City și Sherlock, filmele Beverly Hills Cop, Lady Bird, One Day, The Mask, Uncharted, dar și producțiile românești Bordea: Teoria Conspirației, Visul și Klaus & Barroso vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

Titlurile lunii pe Netflix

RIPLEY

La începutul anilor ’60, în New York, escrocul Tom Ripley este angajat de un bogătaș să călătorească în Italia pentru a încerca să-l convingă pe fiul său vagabond să se întoarcă acasă. Acceptarea slujbei de către Tom este primul pas spre o viață marcată de înșelăciune, fraudă și crimă. Miniserialul dramatic se bazează pe romanele de succes ale Patriciei Highsmith, în care personajul principal este Tom Ripley.

Andrew Scott îl întruchipează pe Tom Ripley. Dakota Fanning o întruchipează pe Marge Sherwood. Johnny Flynn interpretează rolul lui Dickie Greenleaf. Din distribuție mai fac parte: Eliot Sumner, Maurizio Lombardi, Margherita Buy, John Malkovich, Kenneth Lonergan și Ann Cusack. Ripley este coprodus de Showtime și Endemol Shine North America, în asociere cu Entertainment 360 și Filmrights. Producătorii executivi sunt Steven Zaillian, Garrett Basch, Clayton Townsend, Guymon Casady, Ben Forkner, Sharon Levy și Philipp Keel de la Diogenes. Scott va fi producătorul serialului. Toate cele opt episoade au fost regizate și scrise de Steven Zaillian.

 

| Regizat de: Steven Zaillian

| Scris de: Steven Zaillian și Patricia Highsmith

| Bazat pe romanele de: Patricia Highsmith

| Produs de: Andrew Scott

| Producători executivi: Steven Zaillian, Garrett Basch, Clayton Townsend, Guymon Casady, Ben Forkner, Sharon Levy și Philipp Keel

| Cu: Andrew Scott, Dakota Fanning și Johnny Flynn, Eliot Sumner, Maurizio Lombardi, Margherita Buy, John Malkovich, Kenneth Lonergan și Ann Cusack

DIN 4 APRILIE

 

 SCOOP

Inspirat de evenimente reale, filmul Scoop este o relatare din interior a activității jurnalistice tenace, care a dus la obținerea unui interviu cutremurător – infama apariție a prințului Andrew la BBC Newsnight. De la tensiunea negocierilor cu Palatul Buckingham ale producătorului Sam McAlister și până la confruntarea foarte precisă a lui Emily Maitlis cu prințul, Scoop ne poartă prin această poveste alături de femeile care nu s-au dat în lături de la nimic pentru a o dezvălui. Pentru a obține un interviu atât de important, trebuie să fii cu adevărat îndrăzneț.

 

| Regizat de: Philip Martin

| Scris de: Peter Moffatt & Geoff Bussetil

| Produs de: Hilary Salmon & Radford Neville pentru The Lighthouse Film & TV

| Producători executivi: Sanjay Singhal pentru Voltage TV & Sam McAlister

| Bazat cartea de memorii Scoops: The BBC’s Most Shocking Interviews from Prince Andrew to Steven Seagal

| Cu: Billie Piper, Gillian Anderson, Rufus Sewell, Keeley Hawes și Romola Garai

DIN 5 APRILIE

REBEL MOON – PARTEA A DOUA: THE SCARGIVER

Rebel Moon — Partea a doua: The Scargiver continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori ai Veldt, apărând acest sat cândva liniștit, care a devenit casa celor ce au pierdut lupta împotriva forțelor Planetei Mamă. În ajunul acestei bătălii, războinicii trebuie să se confrunte cu adevăratul lor trecut, fiecare dezvăluind ce îi mână cu adevărat în luptă. Pe măsură ce întreaga forță a regatului se abate asupra rebelilor, se creează legături de nezdruncinat, apar eroi și se nasc legende.

 

| Regizat de: Zack Snyder

| Scris de: Zack Snyder, Kurt Johnstad, Shay Hatten

| Produs de: Deborah Snyder, Eric Newman, Zack Snyder, Wesley Coller

| Producători executivi: Bergen Swanson, Sarah Bowen, Shay Hatten, Kurt Johnstad

| Cu: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, cu Charlie Hunnam și Anthony Hopkins ca vocea lui „Jimmy”.  Din distribuție fac parte și Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Jena Malone, Sky Yang, Charlotte Maggi, Corey Stoll

DIN 19 APRILIE

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol