19 februarie 2020, 2:55

Toamna filmelor horror. Ce altă producție a depășit It?

Toamna aceasta se pare că genul de filme care îi atrage pe români să meargă la cinema este cel horror. Ce-i drept, în această perioadă lumea se pregătește și pentru Halloween, sărbătoarea prin care înlăturăm spiritele rele, iar maratoanele cu pelicule de groază sunt la mare căutare.

În box office-ul românesc de săptămâna aceasta o nouă apariție horror își face prezența și sperie toate filmele din jur. Este vorba despre Linia Morții (eng. Flatliners), un thriller energizant despre viața de dincolo și bariera dintre moarte și viață. Un grup de studenți de la medicină, obsedați de ceea ce este sau nu este după ce murim, se înscriu pentru a participa la un experiment ce dorește să afle misterele vieții de apoi. Într-un mod controlat, inima acestora este oprită, astfel declanșându-le experiențe apropiate de moarte. Aceștia vor putea să aibă o primă întâlnire cu moarte și cu ceea ce se află dincolo, însă experiența se pare că este una la limită, plină cu momente înfricoșătoare.

Ce se întâmplă cu noi atunci când murim?

Linia Morții se află pe locul doi în box-office-ul românesc din săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2017, aflat pentru prima oară în acest top cu aproape 20 mii de spectatori și 378.302 lei încasați, informeză Cinemagia.ro.

Locul 5 – IT, în scădere de pe locul 3 săptămâna trecută

Locul 4 – Logan Lucky, pentru prima oară în clasament

Locul 3 – The LEGO Ninjago Movie, fostul loc 1

Locul 2 – Linia Morții

Locul 1 – Kingsman: Cercul de Aur, în urcare un loc

[Sursă imagine: morbidofest.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.