30 mai 2024, 16:24

Tom Hanks și soția sa, actrița Rita Wilson, au pașapoarte noi. Grecești

Prim-ministrul elen, Kyriakos Mitsotakis și soția sa, Mareva, s-au întâlnit cu doi celebri cetățeni greci, și a ținut să imortalizeze momentul pe rețelele de socializare. Cei doi cetățeni, care își prezintă și pașapoartele, pentru a oferi proba irefutabilă, sunt actori: Tom Hanks și soția acestuia, Rita Wilson.

Mândri cetățeni greci

”@Ritawilson și @tomhanks sunt acum mîndri cetățeni greci”, a scris Mitsotakis. Întâlnirea a avut loc pe insula Paros. Wilson, care este parțial de origine greacă, împreună cu soțul ei, dețin de mai multă vreme o locuință pe insula Antiparos din apropiere.
În toamna trecută președintele elen a semnat un decret de naturalizare onorifică a actorului american Tom Hanks, considerat „un iubitor al Greciei”.

Starul american, care este căsătorit cu Rita Wilson din 1988, vine în fiecare vară în Grecia pentru a-și petrece concediul și distribuie adeseori pe reţelele de socializare fotografii realizate în timpul vizitelor pe care le efectuează în diverse destinaţii exotice din Grecia.

Origini grecești

Rita Wilson are origini grecești, ea producând de altfel și filmul „My Big Fat Greek Wedding” (2002), o comedie care prezintă o familie de imigranţi greci stabiliţi într-o suburbie a metropolei Chicago, foarte ataşaţi de originile şi tradiţiile lor.

Tom Hanks este un actor de succes şi unul dintre starurile cel mai bine plătite de la Hollywood. El a câştigat de două ori Premiul Oscar la categoria „cel mai bun actor în rol principal” graţie interpretărilor sale din filmele „Philadelphia” (1993) şi „Forrest Gump” (1994).

În 2015, Tom Hanks a primit ordinul naţional Legiunea de Onoare în rang de cavaler din partea preşedintelui francez Francois Hollande, iar preşedintele american Barack Obama i-a înmânat în acelaşi an Medalia Prezidenţială a Libertăţii, cea mai înaltă distincţie civilă atribuită în Statele Unite.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol