5 iunie 2020, 10:06

Top 10 cele mai spectaculoase case izolate din lume

Majoritatea dintre noi doar visează la o astfel de destinație, în timp ce câțiva norocoși trăiesc această viață. Locuințele lor includ cabane izolate, locuințe pitorești și chiar temple spitiruale. Trebuie doar să vrei să experimentezi pentru a crede cu adevărat.

Iată o listă cu 10 dintre cele mai și uimitoare case izolate din lume.

Locul 10

Sursa www.addtobucketlist.com

Această casă destul de căutată a fost găsită odată pe insula Hollywood din Maryland. Acesta oferă un farmec rustic și robust incontestabil, reprezentând o locuință perfectă pentru cei care caută liniște, departe de haos și mulțime.

Locul 9

Sursa www.addtobucketlist.com

Cabana a fost utilizată de fermierii care au fost angajați în câmpurile de orez din regiunea rurală din Vietnamul de Nord. Nu este doar o altă casă, ci una plină de povești alimentate de întreaga națiune.

Locul 8

Sursa www.addtobucketlist.com

Această casă este de fapt o biserică care este dedicată lui Maximus Mărturisitorul din nordul Georgiei. Casa exotică oferă fundalul perfect pentru a țese o poveste plină de misticism, spiritualitate și religie.

Locul 7

Sursa www.addtobucketlist.com

Insulele Feroe sunt atât de poetice, întrucât par ireale, și mai ales atunci când vezi case ca acestea. Acesta este locul perfect atât pentru iubitorii de aventuri cât și pentru cei care doresc să se bucure de momente izolate de haos.

Locul 6 

Sursa www.addtobucketlist.com

Chiar dacă locul pare imposibil de fotografiat, cu o casă fixată în mijlocul pietrelor, acest lăcaș este cât se poate de real. Este o construcție din nordul Italiei, numită Eremo di San Colombano, care servește drept mănăstire de călugări timp de câteva sute de ani.

Locul 5

Sursa www.addtobucketlist.com

Dupa apusul soarelui, reflexia hipnotică a casei, în apa limpede a insule franceze cunoscute sub numele de lle de Saint Cado, face ca peisajul să fie inedit! Indiferent dacă vreți să trăiți aici sau nu, nu există nici o îndoială că este de nedescris!

Locul 4

Sursa www.addtobucketlist.com

Poziționată pe țărmul luxuriant al Islandei, casa pitorească a fost construită inițial la sfârșitul secolului al XIX-lea ca o biserică de gazon. Cu toate acestea, acum seamănă cu o casă locuită de elfii, goblinii și piticii din basme.

Locul 3

Sursa www.addtobucketlist.com

De-a lungul timpului, denumită „Casa Hobitului”, faimoasa cabană este așezată într-o pădure deasă din Țara Galilor. Cea mai bună parte a locuinței este aceea că este construită ținând cont de toate principiile de conservare și sustenabilitate.

Locul 2

Sursa www.addtobucketlist.com

Această plajă oferă numeroase zile de relaxare pentru iubitorii de mare, nisip și soare. Ce ai spune dacă ai renunța la distracțiile din stațiunile luxoase și de a opta pentru o casă confortabilă, izolată pe plajă, care oferă o intimitate desăvârșită. De asemenea, pentru pasionații de cactuși, acest loc reprezintă o adevărată încântare.

Locul 1

Sursa www.addtobucketlist.com

Această cabană elegantă din lemn este denumită de localnici Solvay Hut. Amplasată pe marginea celebrului munte Matterhorn din Elveția, aceasta este situată la o înălțime de aproximativ 4.003 metri, și poate găzdui în jur de 10 persoane. Cea mai mare provocare constă în curajul și dorința de solitudine suficient de mare pentru a te angaja în sarcina dificilă de a ajunge la această cabană fermecătoare de lemn.

Citiți clasamentul integral aici.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.