24 ianuarie 2021, 10:27

Top cele mai spectaculoase orașe tomnatice din Europa

Unii oameni cred că această perioadă a anului este poate cea mai frumoasă. Iată cinci dintre cele mai încântătoare orașe europene care te-ar convinge:

Paris, Franța

Sursa www.addtobucketlist.com

„Orașul luminilor” oferă multe în calea divertismentului familial, mai ales toamna. Vă puteți plimba prin parcurile din Paris, pe măsură ce frunzele își schimbă culoarea și vă puteți bucura de un „chaud de ciocolată” pentru a îndepărta frigul. Experimentați „Noaptea albă” în luna octombrie, când puteți viziona gratuit toate muzeele pe timp de noapte.

Dacă sunteți în căutarea unui expoziție prietenoasă cu familia, există o un loc superb la Musee en Herbe până la sfârșitul lunii noiembrie. Sugestiile de cazare includ popularul Hotel des Grands Hommes, situat aproape de Grădinile Luxemburg  sau de Hotel Home, aflat lângă faimosul Turn Eiffel.

Bruges, Belgia

Sursa www.addtobucketlist.com

Orașul medieval Bruges devine și mai frumos toamna, când vițele de aur și purpuriu acoperă clădirile istorice cu nuanțe bogate de toamnă. „Veneția Nordului” oferă magazine și canale care sunt și mai fermecătoare în lumina slabă a sezonului.

Nu uitați să explorați piețele în aer liber din Bruges, care sunt, în general, deschise în luna noiembrie. Opriți-vă la De Proeverie și bucurați-vă de ceea ce spun călătorii cu experiență este cea mai bună ciocolată caldă din oraș. Printre cazările recomandate se numără fosta reședință aristocrată, cunoscută acum sub numele de Palatul Hotelului Dukes.

Reykjavik, Islanda

Sursa www.addtobucketlist.com

În acest loc pitoresc, terenul verde începe să se transforme într-o culoare maro-roșie care contrastează deosebit cu stratul subțire al primei zăpezi a sezonului. Dacă frumusețea naturală nu este de ajuns, puteți participa și la evenimente precum Airwaves din Islanda, care constă în cinci zile dedicate rock-ului, EDM-ului și petrecerilor.

Berlin, Germania

Sursa www.addtobucketlist.com

Berlinul oferă imagini spectaculoase în preajma toamnei. Totodată, în luna octombrie și vă puteți bucura de Festivalul Luminilor, unde proiecțiile video luminează mai multe repere ale orașului, cum ar fi Catedrala din Berlin și Poarta Brandenburgului.

Dacă vremea se schimbă, puteți vizita muzeele. Vizitatorii veterani sugerează Hamburger Bahnhof, care este o stație veche din secolul al XIX-lea transformată într-un muzeu de artă contemporană.

Edinburgh, Scoția

Sursa www.addtobucketlist.com

Experții în călătorii spun că Edinburgh este o alegere de negretat atunci când vine vorba de frunziș colorat. Nuanțe uimitoare de bronz, auriu și roșcat, te îmbie spre trăiri inedite în comparație cu verdele pinului scoțian. Puteți admira peisajele minunate ale frumuseții naturale la celebrul Royal Botanical Garden din Edinburgh.

De asemenea, puteți vizita Scaunul lui Arthur și să vă achiziționați un suvenir de la unul dintre magazinele din The West End, Grassmarket și Victoria Streets, ce au servit drept sursă de inspirație pentru celebrul Harry Potter.

Citiți mai multe detalii aici.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.