8 august 2020, 20:34

Topul celor mai bune filme ale anului 2019 pe IMDb. Pelicula „Joker”, pe prima poziție

Așa cum era de așteptat, Joker a fost cotat de platforma online Internet Movie Database (IMDb), cel mai bun film al anului 2019, după un succes de box office de 1 miliard de dolari, arată Descoperă.ro. Astfel, lungmetrajul „Joker” a reușit să ajungă în fruntea topului IMDb, atât la categoria celo mai populare fime, dar și a numărului de căutari și de vizualizări de pe site.

Filmul a avut un succes răsunător, primind atât din partea criticilor, dar și a fanilor recenzii foatre bune, reușind să devină unul dintre cele mai lăudate producții cinematografie ale anului 2019. Mai mult, se pare că meritele actorului principal, Todd Phillips, au fost recunoscute, acesta fiind nominalizat la Globurile de Aur pentru cea mai bună dramă, cea mai bună coloană sonoră, cel mai bun actor, în persoana lui Joaquin Phoenix, dar și pentru cel mai bun regizor. Totodată, Phoenix a mai fost nominalizat și la Screen Actors Guild Awards, distincții oferite de Sindicatul actorilor americani.

Marele competitor, Marvel, a fost învins de această dată de DC Comics, care reușit să depășească trei pelicule concurente precum și alte două remake-uri Disney, printre care se afla și „Regele Leu/ Lion King”.

Pe următoarele locuri ale clasamentului din acest top s-au clasat pelicule precum „A fost odată la… Hollywood / Once Upon a Time in… Hollywood”, „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului / Avengers: Endgame”, „Captain Marvel” şi de „It: Capitolul 2”, „Regele Leu / The Lion King”, „Omul-Păianjen: Departe de casă / Spider-Man: Far From Home”, „Alita: Îngerul războinic / Alita: Battle Angel”, „Aladin” şi „Noi / Us”, potrivit Descoperă.ro.

Sursă Foto: playtech.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.