20 septembrie 2021, 23:22

Topul celor mai scumpe insule de închiriat

Cum sună vacanța perfectă? Luând micul dejun într-un oraș european, străbătând America în lung și lat sau descoperind tradițiile asiatice?

Pentru unii, vacanța perfectă ar fi într-un loc liniștit și călduros, în singurătate – pe o insulă. Cu toate astea, prețurile sunt pe măsură pentru un sejur reușit. Editiadedimineata.ro vă prezintă topul celor mai scumpe insule de închiriat, conform Addtobucketlist.com.

Insula Wadigi, Fiji – această insulă e perfectă pentru un grup de maxim 6 persoane. Prețul pe noapte începe de la 2,400 de dolari și poate ajunge chiar și la 7000. Vizitatorii se pot bucura, inafara de plajele incredibile, și de mancarea specială, serviciile oferite de staff și plimbări cu yachtul.

Insula Satelit, Tasmania – Cei interesați se pot bucura nu numai de plimbări cu caiacul dau scufundări, dar pot admira și o serie de păsări exotice. Prețul pentru o duzina de persoane este de 3,900 $ per noapte.

Insula Șopârlă, Australia – Este considerată  cea mai exclusivistă insulă a continentului. Insula dispune de aproximativ 40 de vile care costa in jur de 6000 de dolari pe noapte.

Insula Delfinului, Fiji – Insula – de 14 acri – aparține lui Alex Heerren, și poate găzdui maxim 8 persoane. Pentru 6000 $ pe noapte, vizitatorii se pot bucura de o serie de activități pe apa, precum și de spa.

Insula Tanda, Tasmania – aparține unor oameni de afaceri suedezi și se află la 16 mile nautice de coasta Tanzaniei. Această insulă se adresează în mod special celor interesați de natură și moduri sustenabile de a trăi. Preț: 10.000$/noapte.

The Brando, Polinezia Franceză – poartă numele starului de la Hollywood Marlon Brando și se află la jumătate de ora de Tahiti. Insula pune la dispoziția 35 den vile deasupra plajelor pentru prețul de 18,500 $ per noapte.

Consume Island, Seychelles – Cei care au cumpărat insula au încercat sa păstreze vegetația pe cât posibil, însă vizitatorii se pot bucura și de piscine, librarii, un restaurant de lux și asa mai departe, pentru 26,000$.

Insula Ariara, Filipine – aflată la jumatate de oră de zburat cu avionul de Manila, insula oferă opt vile de lux, cu vedere la ocean. In fiecare casa pot sta in jur de 18 persoane. Prețul pe noapte pentru 6 vizitatori este de 30.000$.

Musha Cay, Bahamas – Insula aparține celebrului iluzionist David Copperfield și oferă dornicilor de relaxare cinci vile de lux, un cinema in aer liber pe plajă, biliar și un teren de tenis. Destinația este una exclusivistă, lucru care se vede și din pret: 24 de turiști vor plăti 39.000 $ pe noapte.

Coco Prive Kuda Hithi, Maldive – vizitatorii pot sta in doua reședințe de lux, cinci vile de lux cu un singur dormitor. Se pot bucura, de asemenea, și de yachturi, spa, sporturi nautice și asa mai departe, pentru prețul de 45.000$ pentru 10 vizitatori.

Insula Necker, British Virgin Islands – aparține lui Sir Richard Branson, are o capacitate de maxim 30 de vizitatori și poate fi închiriată pentru 48.000 de dolari pe noapte.

Bela Private Island, Maldive – Insula, aparținând țarului ceh Jiri Smejc, oferă plaje cu nisip alb și apă turcoaz, precum și spa, terenuri de golf și tenis. Preț: 1.8 milioane de dolari pe noapte.

Isla Tagomago, Ibiza – Este printre destinațiile preferate ale celebrităților, oferind petreceri exclusiviste. Vizitatorii se pot bucura de sporturi nautice sau observarea păsărilor exoticele pentru doar 109.000 de dolari pe saptamana.

Voavah, Maldive – se află pe primul loc in topul celor mai scumpe insule. Aparține lanțului de hoteluri Four Seasons. Pret: 46,360 de dolari pe noapte pentru spa, librărie, yachturi, sala de sport și asa mai departe.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.