26 septembrie 2023, 22:19

Topul vânzărilor Curtea Veche Publishing la Bookfest 2023

Curtea Veche Publishing a pregătit multe surprize de lecturat atât pentru cititorii mari cât și pentru cei mici, și la această a XVI-a ediție a Salonul Internațional de Carte Bookfest care s-a desfășurat în perioada 24-28 mai 2023.

Vizitatorii au venit pregătiți pentru reîntânirea cu autorii preferați și au participat cu mare interes la lansările pregătite, la sesiunile de autografe și, de asemenea, au fost curioși să afle care sunt titlurile noi  ce pot fi achiziționate.

Top 5 preferințe ale cititorilor de cărți de la Curtea Veche

 1. Frumoasa era Sena pe sub florile mele”. Notele unui ambasador roman la Paris intre Bataclan ’15 si COVID-19– pe locul întâi se află una dintre cele mai așteptate noutăți din cadrul Bookfest, noua carte a istoricului Adrian Cioroianu.
 2. „Cand corpul spune nu” de Gabor Mate,  se bucură în continuare de aprecierea cititorilor și rămâne un besteseller și în cadrul ediției curente a Salonului de Carte.
 3. Invatatorii de Grija. Sanziana, fata Soarelui”, de Alex Donovicia fost una dintre cele mai așteptate volume de literatură pentru copii ale anului din seria poveștilor Invățătorii de Grijă.
 4. Codul fotografiei. Observare. Spatiu–timp–lumina–emotie. Moment de gratie” de Vlad Eftenie este un alt titlu noutate, un volum deja apreciat de public ca instrumentar estetic din care poți să afli cum este posibil să realizezi fotografii irepetabile.
 5. Drum fara prioritate”, de Marian Godina este o colecție de poveștiri de căutare a sensului, în care cititorii vor descoperi câteva părți atât din viața personală a lui Marian Godină, cât și din cea profesională.

Top 5 autori români

 1. Adrian Cioroianu
 2. Alex Donovici
 3. Vlad Eftenie
 4. Marian Godina
 5. Adrian Asoltanie

Top 5 autori străini

 1. Gabor Mate
 2. Gary Chapman
 3. Loretta Graziano Breuning
 4. Daniel Goleman
 5. Barbara Oakley

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol