CITIRE

Topul zodiilor făcute pentru a avea funcții de con...

Topul zodiilor făcute pentru a avea funcții de conducere

Zodii făcute pentru afaceri. Astrologii au făcut topul zodiilor cu trăsături care le recomandă pentru cariere în afaceri, cu câştiguri generoase. Care sunt însă nativii meniţi să ocupe funcţii importante?

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Berbecul este puternic, ambiţios, entuziast şi foarte competitiv. Curajul şi impulsivitatea lui îl transformă uneori într-un erou, potrivit pentru o slujbă de pompier sau poliţist, însă puterea lui de convingere îl recomandă ca un angajat excelent în domeniul publicităţii sau al relaţiilor publice. Ar fi un antreprenor grozav, aşa că ar putea oricând să încerce să îşi lanseze propria afacere, dar ar putea avea o carieră de succes şi în domeniul militar, politic sau televiziune.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Gemenii sunt foarte fericiţi atunci când sunt stimulaţi intelectual, aşa că li se potrivesc mediile agitate, în care nu au timp să stea degeaba. Nu ar rezista niciodată într-un loc de muncă monoton, aşa că li se potrivesc perfect domeniile care implică plecări în străinătate sau cele în care li se oferă ocazia să socializeze. Gemenii sunt optimişti, plini de energie şi ar trebui să fie încurajaţi să se exprime liber, nu să fie îngrădiţi de reguli. Sunt ideali pentru posturi de conducere în domeniul bursei de valori şi ar fi buni şi ca arhitecţi.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Nimeni nu ar fi un afacerist mai bun decât Leul. Neînfricat, plin de inspiraţie şi independent, Leul are cele mai mari şanse să ajungă pe o funcţie de conducere într-o companie de succes, cu profituri uriaşe. Adoră să fie în lumina reflectoarelor şi să ocupe posturi care le oferă o poziţie importantă şi multă putere. Sunt foarte muncitori şi reuşesc prin şarmul lor înnăscut să câştige simpatia celor cu care lucrează. De asemenea, sunt foarte spontani şi inventivi. Se decurcă mai bine atunci când trebuie să conducă decât atunci când se află în subordinea cuiva. S-ar descurca de minune pe un post de director executiv, în imobiliare, în politică, vânzări sau în domeniul modei, conform adevărul.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.