CITIRE

Tot ce trebuie să știi despre noile smartphone-uri...

Tot ce trebuie să știi despre noile smartphone-uri Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+

Samsung a lansat duminică seară, în cadrul conferinţei Mobile World Congress care are loc la Barcelona smartphone-ul Galaxy S9. Noul terminal aduce emoji-uri personalizate şi filmare în super slow motion.

Cea mai aşteptată lansare a începutului de an a avut loc în această seară la Barcelona. Samsung a lansat noile terminale din gama Galaxy S, şi anume S9 şi S9+. În ceea ce priveşte designul,acesta nu se diferenţiază prea mult de predecesorul său, S8, însă se laudă cu o cameră foto îmbunătăţită, duală, şi cu emoji-uri personalizate după chipul şi asemănarea utilizatorului.

sursa: afr.com

Chiar dacă Samsung Galaxy S9 nu reprezintă un salt uriaş înainte, aşa cum ne-a obişnuit compania sud-coreeană la lansările precedente, noile funcţii sunt binevenite şi pot oferi o experienţă de utilizare mai bună şi mai distractivă. Camera foto de pe noul galaxy S9 beneficiază de un sistem double-aperture, care are rolul de a facilita poze mai bune şi mai clare în condiţii de luminozitate scăzută sau pe timp de noapte, potrivit go4it.ro.

În ceea ce priveşte noile emoji-uri, acestea sunt realizate cu ajutorul tehnologiei AR (realitate augmentată) şi funcţionează într-un mod similar cu cele de pe iPhone X. Singura diferenţă ar fi faptul că Samsung S9 permite crearea unui avatar virtual pe baza imaginii tale, pe care îl poţi trimite prietenilor sub diferite forme.

Iată mai jos o listă completă a caracteristicilor tehnice ale modelelor Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.