CITIRE

Trailer-ul filmului „Avengers: Endgame”...

Trailer-ul filmului „Avengers: Endgame”, vizualizări record în 24 de ore

Trailer-ul filmului „Avengers: Endgame” a devenit cel mai vizionat din istorie. După lansarea celor mai așteptate imagini din ultima perioadă, fanii au analizat fiecare cadru și au emis pe rând presupuneri și explicații ale semnificației titului „Endgame”, dar au lansat și întrebări legate de distribuția filmului. 

Unul dintre motivele pentru care trailer-ul a reușit să stângă atât de multe vizualizări, se datorează și faptului că fanii entuziasmați au revăzut din nou și din nou imaginile, acesta transformându-se în cel mai vizionat clip de promovare pe parcursul a 24 de ore. „Avengers: Endgame” reușind să strângă aproximativ 290 de vizualizări. 

Echipa Marvel a sărbatorit pe Twitter reușita, mulțumindu-le celor mai grozavi fani din lume, care au susținut producțiile cu super-eroi de încă de la început.

„Infinity War” și „Endgame”, cele mai vizualizate trailere din istorie

„Avengers: Endgame” va fi lansat pe 26 aprilie 2019 și va continua povestea din „Avengers: Infinity War”, în care mai bine din jumătate din super-eroii Marvel au dispărut de pe fața Universului.

„Infinity War” a fost primul din cele două filme care vor marca finalul Fazei Trei din Universul Cinematografic Marvel. A avut încasări de peste 678 de milioane de dolari în întreaga lume, după un debut domestic de peste 257 de milioane de dolari.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.