19 ianuarie 2021, 10:19

Isteria Star Wars continuă: 5 milione de vizualizări a noului trailer în 6 ore!

Exact acesta este recordul trailerului al celui de-al optulea episod, numit The Last Jedi: peste 5 milioane de vizualizări în doar 6 ore! Așadar fani ai seriei Star Wars, cel de-al optulea episod, numit The Last Jedi pare a fi unul plin de surprize, iar publicul este tare nerăbdător să le primească.

Doar așa se explică cele 5 milioane de vizualizări în primele 6 ore de la postarea trailerului pe pagina de YouTube. Începând cu anii 70 și apariția primului episod Star Wars, fanii nu au încetat să apară, la fel de împătimiți, generație după generație.

Episodul anterior, cu numărul 7, The Force Awakens, ne-a bucurat, dar ne-a și întristat pe alocuri, mai ales când aflăm cine este cel mai nou lord al Zonei întunecate și ce personaj principal moare în această poveste. Fanii adevărați ai seriei mai au și alte motive de tristețe din viața reală, odată cu veștile tragice despre decesul actriței Carrie Fisher, cea care o interpretă pe Prințesa Leia.

Cine îi va lua locul său ce se va întâmpla cu personajul atât de îndrăgit din Star Wars?
Se pare că regizorii au modificat cea de-a noua parte, dând o mai mică importanță personajului Prințesei, pe finalul seriei Star Wars. Chiar și așa, interesul imens pentru trailerul lui The Last Jedi, vestește un nou succes răsunător.

Acțiunea începe imediat de unde a rămas în episodul șapte, arătându-l pe Luke, descoperit pe insulă de către Rey, cel mai probabil, viitorul Jedi. Sunt prezentate o serie de scene dintre cei doi, dar și dintre ea și Kylo Ren (nepotul lui Darth Vader), scene care ne ridică semne de întrebare: va rămâne Rey de partea Forței sau se va alătura Întunericului? De asemenea, cel mai nou personaj, fostul Stormtrooper, Finn se pare că are probleme și este capturat. Sigur că sunt multe necunoscute…

Răspunsurile le vom primi începând cu 15 decembrie, acesta fiind pentru fanii Star Wars, cel mai bun cadou de Crăciun. Fiți cu ochii pe cinema! În SUA deja sunt rezervate bilete la film pentru 3 săptămâni de la lansare.
Vom afla cum va fi și în România.

Vizualizați trailerul episodului 8 aici:

[Sursă imagine: Starwars.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.